Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gourmetträdgården : köksväxterna som smakar bäst
Betyg & recensioner för

Gourmetträdgården : köksväxterna som smakar bäst (Inbunden)

Kundbetyg 5

(40 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Smaklusta av odlingsmöda

Jag slutar inte att förundras över hur Lena Israelsson, som skrivit så många böcker i ämnet Köksträdgården, fortfarande kan finna nya intressanta vinklingar och sprida ny kunskap och väcka odlingslust och kunskapstörst i ämnet!
Härlig bok med utgångspunkt på VAD du odlar och HUR du får det du odlar att SMAKA bäst!
Odlingstips, sorttips och recept på härlig tillagning av det du producerar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

God, glad, nyttig

Boel Gehlin, 28 augusti 2015

Har en egen, denna har jag köpt till mitt barnbarn som just blivit med koloni.
Inspirerande, kunnig, glädjerik!
En härlig uppföljare till "Köksträdgården" som ju är ett måste för varje odlare om än aldrig så blygsam.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar!

Carol Yvonne Lindgren, 14 februari 2014

Ett underbart upplägg med fina bilder, personligt skriven och med inspirerande text.
Den bästa jag läst hittills om att odla! Nu spirar mina gröna fingrar redan i väntan på våren.
Jag bugar och tackar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sunt perspektiv och många spännande tips på sorter och...

Sara Eitrem, 16 oktober 2013

Sunt perspektiv och många spännande tips på sorter och växter. En må-bra-bok att läsa under vintern, stryka under i och plocka fram igen inför vårsådden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok att så ingredienserna till det man vill laga...

Åke Sandin, 25 september 2013

En bok att så ingredienserna till det man vill laga och sedan recepten på allt. Hon vet vad hon skriver om.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som alltid är Lena Israelsson underbar att läsa och...

Bitte, 20 september 2013

Som alltid är Lena Israelsson underbar att läsa och inspireras av. Man vill ut i trädgården och odla och skörda omedelbart:-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lena Israelsson är en fantastisk odlingsmänniska och...

Olmerkotten, 26 juni 2013

Lena Israelsson är en fantastisk odlingsmänniska och författare. Hon beskriver de olika växterna och den nytta vi männiksor kan ha av antioxidanter mm på ett medryckade sätt. Vidare befinner hon sig i myllan när hon nämner att speciellt röda växter lockar inte sniglarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar inspirerande bok. En bok för livsnjutare....

Annika Viola Goffhé, 19 juni 2013

Underbar inspirerande bok. En bok för livsnjutare. Hädanefter blir det endast gourmetodling på min odlingslott. En bok som rekommenderas till dig om tycker om att påta i köksträdgården eller du kanske har kolonilott.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok - man får lust att släppa allt och bara...

Birgitta Adamson, 10 juni 2013

Underbar bok - man får lust att släppa allt och bara gå ut i odlingslandet! Dessutom lätta recept för att tillaga goda måltider av det man odlat. Rekommenderas!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej