Du är här: Start / Betyg & recensioner / LCHF för familjen : den goda vägen till mätta och friska barn
Betyg & recensioner för

LCHF för familjen : den goda vägen till mätta och friska barn (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(27 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Det här är en bok som inte bara levererar recept. Jag...

Titti, 23 oktober 2013

Det här är en bok som inte bara levererar recept. Jag tyckte mycket om den inledande texten om kopplingen mellan den mat vi äter och vår hälsa. Mycket bra att glutenintollerans och nyttan med att hålla sig borta från gluten togs upp i texten. Jag har själv barn som har glutenintollerans men deras symtom skiljer sig åt. Allt från exempelvis ont i magen, svaga leder tillsammans med tunt hår o. tunna naglar till svår huvudvärk. Symtom som försvunnit genom att avstå från gluten.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket användbara och lättlagade recept. De passar...

Elsie Linnéa Sporre, 12 september 2013

Mycket användbara och lättlagade recept. De passar alla i familjen. De flesta ingredienserna fanns redan hemma eller var lätta att få tag på.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker detta är en fantastiskt bra bok, som jag...

Gunilla Johansson, 24 augusti 2013

Jag tycker detta är en fantastiskt bra bok, som jag inte skulle vilja vara utan. Mycket bra recept och information.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En jättebra kokbok med många goda recept och bra...

Erika , 3 juni 2013

En jättebra kokbok med många goda recept och bra information och goda råd om kosthållning.
Borde läsas av alla föräldrar till barn med mycket energi eller barn som idrottar.
Rekommenderas varmt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker denna bok innehöll massor av goda och...

AnetteT, 27 maj 2013

Jag tycker denna bok innehöll massor av goda och lättlagade recept. Bokens innehåll var dessutom vackert gjort vilket alltid är ett plus i kanten!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbart bra!

Anki, 29 mars 2012

Den här boken borde alla föräldrar läsa.Då menar jag läsa från pärm till pärm.
Den innehåller så mycket saklig information om både mat och allmänt leverne.Om man hjälper sina barn med riktig mat från början,hade man kanske sluppit många allergier och över speedade barn i skolan ..
Recepten är bra och lätta att följa.
Rekommenderas varmt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superbra!

Barbro, 19 mars 2012

En bok som lyfter mitt engagemang i köket. Många inspirerande recept för hela familjen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Få recept

Ullis J , 18 mars 2018

Få smaklösa recept som man snabbt tröttnade på . Saknade tips på bra kryddning och fler tillbehör. Maten blev väldigt färglös.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej