Du är här: Start / Betyg & recensioner / Baka matbröd med LCHF
Betyg & recensioner för

Baka matbröd med LCHF (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(107 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Varma mackor igen - äntligen

Elsa, 2 mars 2013

Alla dagar denna vecka har jag avnjutit grillade dubbla mackor till lunch, som jag fixat till i min smörgåsgrill. Grillen har stått oanvänd sedan jag började äta enligt LCHF. Att jag någonsin skulle kunna njuta av mackor typ ostfrallor, rostbröd, formbröd, tekakor, baguetter som smakar som vetevarinater har framstått som ouppnåeligt - fram till jag började baka ur Mariann Anderssons "Baka matbröd med LCHF". Livet har underlättats betydligt!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vilken uppenbarelse!

Kristina Granberg, 17 juni 2016

Här har du en bakbok med alla matbröd du kan tänka dig. Och allt enligt LCHF.
Vet inte hur jag klarade mig utan denna tidigare.
Allt samlat på ett ställe med fina aptitretande bilder och beskrivningar som är superlätta att följa.
Allt förklarat på ett enkelt och pedagogiskt sätt.
Om du tycker att det är krångligt att baka LCHF så kan jag varmt rekommendera denna bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra!

Silverblondie, 7 april 2014

Har prövat många spännande recept på olika bröd! Alla har varit goda! Har fortfarande en del att pröva.
Ett favoritrecept var zuccini frallor!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En underbar bok men härliga, goda och enkla recept...

Katarina Karlsson, 22 oktober 2013

En underbar bok men härliga, goda och enkla recept till både fest och vardag. Har redan bakat ca hälften av dem och älskar dem allihop!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän bok! Massor med goda recept, aldrig behöver...

linda roslin, 30 juli 2013

Suverän bok! Massor med goda recept, aldrig behöver man sakna bröd trots LCHF-kost. En del bröd som innehåller mycket kokosnötsmjöl har dock tendens att bli torra, men i det stora hel en underbar bok som används FLITIGT hemma hos mig. bakar flera gånger i veckan! Rekommenderas varmt till alla som uppskattar en snabb macka på morgonen som frukost!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Recepten är bra och lätta. Boken fyller en funktion...

Karin, 18 april 2013

Recepten är bra och lätta. Boken fyller en funktion för oss som valt bort spannmål men vill njuta av en smörgås eller pizza. Prisvärt och lätt att använda.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lchf

Maria Kristina Emelia Lindmark, 24 februari 2016

Det var inget speciella recept i boken med woaw upplevelser. Det flesta recept går att hämta på nätet kostnadsfritt, det är bara att googla.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra!

Boken har massvis med olika recept, vem som helst kan nog hitta sina favoriter iden här boken! Verkligen, mycket bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bröd

Pia Lisette Ulriksson, 26 september 2014

Denna bok gjorde mig jätteglad. Helt underbara bok att få ett gott bröd i olika former och i många smaker i min favör.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej