Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kom igång med LCHF på 14 dagar
Betyg & recensioner för

Kom igång med LCHF på 14 dagar (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(34 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Utmärkt bok

SnowFlax, 16 februari 2013

Jag har aldrig tyckt om att laga mat. Ofta har det blivit pasta och grillkorv, eller något annat halvfabrikat, men efter att ha köpt denna bok har det blivit annorlunda.

Litsfeldt skriver på ett otroligt underhållande sätt som gör matlagningen väldigt rolig! Recepten är oerhört enkla att följa, även för mig som aldrig följt recept tidigare. Maträtterna är väldigt varierande och otroligt goda.

Boken varierar information om LCHF med recepten på ett lärorikt sätt.

Jag rekommenderar varmt boken till alla som är nyfikna på LCHF!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Raka metoder!

Paul, 7 april 2015

För min del så är det viktigt med specifika recept och mått, denna bok, såsom andra böcker om LCHF har ungefärliga mått på mat, en klick grädde, en bit ost osv, inte speciellt lätt att följa. För mig funkar det inte.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen

Katarina Norman, 27 maj 2014

En väldigt bra bok att komma igång med LCHF. Har hjälpt mig att komma igång och skaffa nya vanor.
Bra med inköpslistor dag för dag i boken.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lätt och enkel

inger hansen, 8 september 2016

boken var rak på sak och mycket enkel att följa, precis en sådan man kan starta sin LCHF-kur med. Jag har en del LCHF kokböcker, men denna var toppen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok!!!!!

Annette Ojanlatva, 13 april 2014

Vilken fantastisk introduktion i LCHF... skrivet på ett mycket lättläst sätt med humor och glädje. Rekommenderar varmt denna bok...älskar den från första till sista sidan :-)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Om man vill komma igång med LCHF är detta en bra...

Fredrik, 7 maj 2013

Om man vill komma igång med LCHF är detta en bra start.
Följde den slaviskt och gick ner 4 kilo på två veckor.
Jag var inte fet utan en "trivsel" kagge på magen var det som fanns.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst, enkel, lagom omfattande. Saknar bakrecept...

Eva Wockatz, 16 juli 2013

Lättläst, enkel, lagom omfattande.
Saknar bakrecept med riven ost och utan ägg.
För mycket bacon. Blir stel i lederna av flästkött.
Bra för nybörjare. För lite gröna grönsaker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tja, den var väl dogmatisk för min smak, men visst...

Per Erik Jansson, 19 juni 2013

Tja, den var väl dogmatisk för min smak, men visst hade jag glädje av den, tror att jag är på rätta spåret nu, hoppas det

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket skitprat

Kungen, 15 februari 2013

Recepten är helt ok om man vill komma igång med LCHF, annars är det mycke ordbajseri. Känns som en fet kille som blev smal med LCHF och är entreprenör & tänkte, ah va faan jag skriver en bok och tjänar lite stålar.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej