Du är här: Start / Betyg & recensioner / Smaker i mitt hjärta
Betyg & recensioner för

Smaker i mitt hjärta (Inbunden)

Kundbetyg 4

(52 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Blev nyfiken direkt då jag såg Mästerkocken någon gång...

Vibeke Pedersen, 17 juni 2013

Blev nyfiken direkt då jag såg Mästerkocken någon gång och var tvungen att se hur det skulle gå för Jenny. Har ett barn född i Korea och varit i Korea 2 gångar och älskar den maten. Men har haft svårt att göra mer än några rätter. Och nu i denna bok möter det Koreanska köket det europeiska. Precis vad jag behöver. Har redan köpt 3 böcker, en till mig själv och 2 till presenter och har bjudit på middag med recept därifrån med mycket gott resultat. Därför får Jenny 5 stjärnor av mig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte helt otippat att Jennie skulle vinna loppet!...

An1, 22 maj 2013

Inte helt otippat att Jennie skulle vinna loppet! Hennes kunskap kombinerat med denna oändliga ödmjukhet och charm, kunde inte misslyckas. Och att sedan få ihop en så annorlunda kokbok till detta - det kan nog bara en tjej med hennes bakgrund lyckas med. Livsskildring och mat i ett svep är en beskrivning på Smaker i mitt hjärta.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jennie skriver på ett personligt och engagerande sätt....

Inger Svensson, 22 oktober 2013

Jennie skriver på ett personligt och engagerande sätt. Intressant idé att sammanföra de olika matkulturerna. Man blir inspirerad att prova. Blev nyfiken på henne efter hennes medverkan i Sveriges mästerkock, där hon även framstod som en väldigt skicklig teamledare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lätt att läsa/överblicka! God mat om man följer...

Niss Eric Eriksson, 29 maj 2013

Lätt att läsa/överblicka! God mat om man följer anvisningarna. Trevliga att läsa om Jennies bakgrund! En kokbok som vi gärna ger bort som present för ännu större upplaga!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är trevligt skriven. Men tyvärr innehåller många...

Cia, 22 maj 2013

Boken är trevligt skriven. Men tyvärr innehåller många av recepten ingredienser som är svåra att få tag i. Plus att i en del moment utgår hon från att alla förstår vad det betyder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket trevlig bok med många nya bra recept som vi...

Lars Andersson, 21 maj 2013

Mycket trevlig bok med många nya bra recept som vi redan provat. Jennies fina utstrålning från "Sveriges Mästerkock" känns i hela boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tycker mycket om denna boken Smaker i mitt hjärta och...

Marion Norrman, 21 maj 2013

Tycker mycket om denna boken Smaker i mitt hjärta och det kommer att bli lagat en hel del av recepten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker kokbok med inspirerande och spännande...

Maria , 21 maj 2013

Vacker kokbok med inspirerande och spännande maträtter. Ger lust att laga mat alla dagar i veckan. Härliga historier ger liv åt boken, maten och lusten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Personligt och trevligt skriven. Bildmaterialet är...

Ingrid , 8 maj 2013

Personligt och trevligt skriven. Bildmaterialet är också fint. Recepten är tydliga och lätta att följa. En bok både att läsa och att laga mat efter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker inbunden bok, dock inget utöver det vanliga....

Åsa, 21 maj 2013

Vacker inbunden bok, dock inget utöver det vanliga. Blev lite besviken men ger den ändå okej i betyg. Jennie är ju trots allt från Skånes Viby som jag passerar varje dag.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej