Du är här: Start / Betyg & recensioner / Lördagkväll med mat och vin
Betyg & recensioner för

Lördagkväll med mat och vin (Inbunden)

Kundbetyg 4

(39 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Varför bara lördagskvällar?

MaudT (Västerås), 25 mars 2014

Mycket trevliga och inspirerande recept, enkla att laga och resultatet blir jättegott. Så bra med förslag på lämpliga drycker till också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har bara hunnit titta igenom o inte lagat något ur den...

Hpettson, 21 januari 2014

Har bara hunnit titta igenom o inte lagat något ur den ännu.Men jag tycker den ser inspirerande ut.
Bra med gradering på mättnad o svårighet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte riktigt lika bra som den första Mat och vin av...

Matovinglad, 30 december 2013

Inte riktigt lika bra som den första Mat och vin av Håkan Larsson. Saknade fokus på kombinationen mat och vin.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en HL bok med ett trevligt upplägg och recept som...

Eva Lindbergh, 22 oktober 2013

Ännu en HL bok med ett trevligt upplägg och recept som lockar. Allra trevligast är det med vinförslagen. Fredagkväll med smma författare hade utmärkta vinförslagen till maten och de var helt i min smak. Plus i kanten för musikförslagen, har lyssnat på artister som jag inte skulle ha valt annars! Därför vet jag att jag och mina gäster kommer att få lika trevligt med denna receptbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag gillar Håkan Larssons kokböcker. Hittills har vi...

Magnus Ringman, 4 oktober 2013

Jag gillar Håkan Larssons kokböcker. Hittills har vi lagat fem-sex recept ur den senaste boken. Allt har blivit riktigt bra. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som vanligt en super trevlig bok! Hittar alltid något...

Karina Margareta Rhodin, 15 september 2013

Som vanligt en super trevlig bok! Hittar alltid något nytt när man öppnar den. Ett nytt vin, en ny skiva eller en ny lite rätt. Jag rekommenderar alla att köpa dessa böckerna!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig bok! Recepten är enkla men känns ändå lyxiga...

Gun, 13 september 2013

Härlig bok!
Recepten är enkla men känns ändå lyxiga och goda.
De är inte svåra att göra och kräver få råvaror.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som vanligt en bra bok med trevliga maträtter av Håkan...

Matglad i Norr, 12 september 2013

Som vanligt en bra bok med trevliga maträtter av Håkan Larsson. Ser fram emot att laga flera av rätterna under kommande månader.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej