Du är här: Start / Betyg & recensioner / 5:2 dieten - kokboken : 150 recept för halvfasta

Lättläst, fina bilder och många bra och enkla recept....

Solveig Bohlinder, 8 oktober 2013

Lättläst, fina bilder och många bra och enkla recept. Många av recepten kan man även använda andra dagar och tillsammans med övriga familjen. Bra köp!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättefin bok med många recept

H, 21 juni 2019

Ibland undrar man om boken har många recept eller om man kommer få en bok med artiklar/kåserier istället. Denna bok är sprängfylld av recept. Den ena bättre än den andra. Uträknad kalorimängd per recept och även tips på saker man kan byta ut i receptet om man t.ex. inte gillar svamp. Utmärkt! Mycket bra köp!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enkla och bra uträknade recept, en hel del vegetariskt...

Stephanie , 24 oktober 2013

Enkla och bra uträknade recept, en hel del vegetariskt samt fina bilder. Inget/knappt någon propagerande för snabbare viktminskning vilket känns väldigt fräscht.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ok för att komma igång

Rosenböna, 12 juni 2014

Bra att starta upp med, men det kan vara svårt att hitta alla ingredienser om man inte bor i storstad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

inte för medvetna

judit wagner, 3 april 2014

Bra för omedvetna, men inte för dem som är någorlunda medvetna om mathållning. Vi har lärt oss att äta grönsaker och frukt. Lagar mat från ekologiska råvaror, använder inte onyttiga fetter och inte heller mycket mjölkvaror.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

JÄTTEBRA BOK!

Sivan, 6 februari 2014

Rekommenderas om man som jag är nybörjare med 5:2-dieten.
Bra , inspirerande recept och bra beskrivningar om annat runt omkring som har betydelse för att man skall lyckas.
Köp den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Recept att rekommendera? Nja, kanske inte.

Anna Emma Caroline Olsson, 5 februari 2014

Boken är medioker, som en receptbok. Många av recepten är kryddstarka och vissa råvaror kan vara svåra att hitta i en vanlig matvarubutik. Bortsett från dessa är informationen i boken mycket bra för nybörjare inom 5:2-sfären.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Goda, spännande, oftast enkla recept. En fördel mot en...

Eva , 22 januari 2014

Goda, spännande, oftast enkla recept. En fördel mot en annan 5:2 bok jag köpt är att den här har många fler recept för färre än fyra personer. Läs förordet/introduktionen och du kan känna dig fri att experimentera lite själv också. 5:2 dieten är ju mer än bara en bantningskur, och om man nu har bestämt sig för att låta detta bli en del av ens fortsatta liv måste man ju få må bra under "2-dagarna" också. Boken rekommenderas alltså!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr är boken skriven för den brittiska...

52an, 7 januari 2014

Tyvärr är boken skriven för den brittiska hushållningen med många rätter som vi inte lagar i Sverige. Borde anpassas, engelska köket har aldrig varit någon höjdare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej