Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer

Inspirerande.

Helena Söderholm, 13 mars 2018

Härlig bok med inspirerande texter och bilder. Lätt att använda och ta till sig. Recepten är enkla att förändra efter eget tycke och tillgång på råvaror. Boken har även en faktadel och fungerar bra som "vanlig" läsning. Jag blev mycket inspirerad till att börja ta tag i hur och vad och framför allt varför jag äter. Mat är bränsle och den påverkar hälsan mer än man kanske tror. Har läst många böcker inom samma område men den här är så lättillgänglig och utan pekpinnar förklarar den bara hur du kan förbättra din hälsa och livskvalitet. Jag har nu läst mer av samma författare.

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dålig layout

Yana, 29 november 2017

Inget fel på innehållet! Däremot svår att läsa om man har det minsta svårt m kontraster. Sidorna med färgad bakgrund och vit text var i flera fall svåra , i några fall omöjliga, att läsa.

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

mat som läker-ja!

bluesbabe, 21 november 2016

fantastiska! recept, trodde väl aldrig att en soppa med 10 vitlöksklyftor skulle kunna smaka så gott! och, boken är full med bra information, saker man inte kanske kände till, fast man trodde det... till och med godisavdelningen är svårt inspirerande!

5 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok !

Allenhas , 12 september 2016

Tydliga recept och många enkla maträtter.Och bra rådgivning för att äta bra mat vid inflammationer i kroppen.Rekommenderas till nybörjare med magproblem och andra problem i kroppen.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hälsa och livskvalitet:)

Ninaballerina, 22 januari 2016

Gav den i present till min dotter som tycker att den är väldigt bra, vackra bilder och inspirerande recept! Mvh Carina i Falun

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite besviken!

Subj, 5 mars 2019

Tyckte det var för mycket gluten i recepten! Eftersom jag inte tycker att gluten läker kroppen... men det är ju min åsikt!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Självläkning är basen i livet...

Karen-Helle König, 26 augusti 2016

Intressant o lärorik bok - tankeväckande. Har inte lärt känna boken riktigt ännu - men den kan man tillbringa många timmar med. Populärvetenskaplig och hög nivå på kunskap men skrivit på ett sätt att alla kan hänga med.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Modern bok om hälsa!

Gunbritt Carina Björkman, 24 augusti 2016

Boken är av stor betydelse för att fånga viktiga delar som ger möjlighet och förståelse att varje människa har ansvar för sin hälsa. Sanna har förmåga att på ett pedagogiskt, konkret och kärleksfullt sätt förmedla ett bra hälsotänk allt från lätta recept, kroppens behov av rörelse och andlig näring. En härlig bok som jag använder varje vecka! ❤️ 🙏 Tack!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar denna

Brudberget, 28 november 2016

Det här är min bibel, recepten är lätta att variera. Även om jag skulle velat haft fler recept i boken.
Köpte även en extra bok till min bästa vän.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej