Du är här: Start / Betyg & recensioner / Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga
Betyg & recensioner för

Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga (Häftad)

Kundbetyg 4

(50 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Försvinnande gott

Läslusen, 6 mars 2018

Har lagat ett antal olika maträtter och alla har smakat superbt! Mycket bra kokbok som kommer att användas mycket från och med nu

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vädigt goda maträtter för nybörjaren och experter

Dejan Trajkovski, 23 februari 2018

Rekommenderar varmt denna bok. Vi har bjudit våra vänner på flertalet av maträtterna med mycket ott resultat. Enkla att lag och goda när de är klara.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Pedagogiska recept

Silva Raili, 20 juli 2017

Pedagogiska recept och innehåll som är lätt att förstå.
Första rätten jag testar blir fisktacos. Rätterna från Vietnam blir särskilt spännande att tillaga!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande!

Sara , 8 juni 2017

Många goda och relativt enkla recept med tydlig asiatisk touch. En bok helt i min smak! Vill man börja laga asiatiskt är denna bok en bra start!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gott! :)

Eva Nyberg, 7 juni 2017

Lättöverskådlig, bra guide till att börja använda lite nya råvaror.
Goda recept och bra inspiration. Har fått en del nya favoriter, både som maträtter och som smaksättare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

fantastiska rätter

Börjat laga mig igenom boken. Allt är gott bra recept. När man väl har anskaffat de nya ingredienserna går det bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lätt

C R, 12 mars 2021

Bra förklaringar gör det enkelt att laga maten. Bilderna är fina. Smart upplägg där man lätt kan hitta andra recept med samma ingredienser.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Massor av inspiration

Johanna B, 6 november 2020

Lättlagat och gott med ingredienser/smaksättare som återkommer i många recept och därför inte blir stående i kylskåpet. Ger inspiration till variation i matlagningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lätt och gott

Lovisa, 6 mars 2020

Supergoda recept som är lätta att laga, även till vardags. Boken kommer till stor användning hemma, plockas fram minst en gång i veckan - rekommenderas starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej