Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den dubbla tystnaden
Betyg & recensioner för

Den dubbla tystnaden (Pocket)

Kundbetyg 4

(84 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bingo!

Freyla, 14 juli 2010

Jungstedt blir bara bättre och bättre. Varje gång jag tänkte att jag hade koll på vem gärningsmannen var så tog storyn en ny vändning och förstörde min teori. Det GÅR INTE ATT FÖRUTSPÅ gärningsmännen i denna fantastiska kvinnas böcker!

Boken var dessutom omöjlig att släppa ifrån sig och när den sista meningen var läst så var vemodet ett faktum; REDAN SLUT?

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt trevlig deckare

Paula S., 11 juni 2010

Mari Jungstedts förra bok "Den mörka ängeln" gjorde mig lite besviken, men "Den dubbla tystnaden" levde upp till alla mina förväntningar. Miljön, människorna, villospåren, allt fanns på plats!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra böcker av Marie Jungstedt

EvaMarie, 23 februari 2016

Mari Jungstedts böcker är otroligt spännande... jag läser allt hon skriver!! Man kan aldrig i förväg veta vem som är mördaren.....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som alla Mari Jungstedts böcker lättläst och...

Gunnel Ramberg, 20 augusti 2013

Som alla Mari Jungstedts böcker lättläst och fängslande, men kanske just denna inte var bland hennes allra bästa, men mördaren var inte lätt att gissa sig till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa bok

mcm, 18 juni 2012

Som vanligt skriver Mari utmärkt. Lättläst och spännande. Den här gången tycker jag att hon överträffat sig själv och skrivit mer spännande än vanligt och man vet inte vem mördaren är innan slutet. Intressant att få följa brotten och människorna omkring på nära håll.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bland de bättre

Vitsippan, 30 januari 2011

spännande om en ung flickas försvinnande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt okej

La Roma, 14 augusti 2010

Rätt bra bok. Historien är bra och intressant, hennes språk är även det bra. Slutet känns lite fattigt, känns som om Mari fick lite idétorka och var tvungen att avsluta boken. Tidsbrist? Men i det stora hela är det en bra bok tycker jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dubbla tystnaden

lena, 18 juli 2010

spännande som alltid!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Okej deckare

Schrink, 6 juli 2010

Mari Jungstedt tillhör inte mina absoluta favoriter men det här är en okej deckare. Men inget man minns

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Klyschparad

Anne, 28 juni 2010

Marie Jungsted verkar ständigt aktuell och det var med viss förväntan jag började läsa denna bok. Förväntan gick steg för steg över i vantro. Schablonartade personporträtt, låååångsamt tempo och däremellan texter om Gotland som verkar klippta direkt ur turistbyråns broschyrer. Vilken klyschparad! Obegripligt. Och riktigt dåligt. Vill ni ha spänning och vackra landskap - läs hellre Johan Theorin eller kanske Elizabeth Georges tidigare verk.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej