Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ensamma hjärtan och hemlösa hundar
Betyg & recensioner för

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar (Pocket)

Kundbetyg 4

(142 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

ok varken mer eller mindre

bonadea, 8 november 2018

inte min typ av bok, en typisk feelgood roman som är lite för gullig för min smak. Miljön med hundar ger den en extra stjärna annars hade det blivit 2 i betyg

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som alltid i Lucy Dillons böcker bara älskar man

hennes personskildringar. Har lånat ut boken till döttrar och väninnor och de har liksom jag blivit förtjusta i personer och innehåll.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feel good bok även för icke hundmänniskor

Daniella L, 20 april 2016

Ej hundmänniska men jag drogs med av den målande beskrivning av omgivningar och hundsorter. När jag väl börjat ville jag aldrig sluta läsa. Riktig feel good bok som jag varmt kan rekommendera!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trögstartad men det var de värt!

Frida Larsson, 27 juli 2015

En supermysig berättelse. Den var lite trögstartad i början men man upptäckte sedan att det var helt klart värt det. För resten av boken var superbra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsning

Ing-Marie Regin, 24 juni 2015

Tyckte det var en trevlig bok.

De böcker jag läst hittills har jag tyckt om.

Författaren skriver väldigt underhållande och roligt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Må bra bok!

Ulrika, 22 juni 2015

Mår så bra efter att ha läst en av Lucy Dillons böcker!
Är i ett stadie i livet då jag behöver läsa om normalt och småstäder där alla känner alla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En tänkvärd bok

Agro01, 30 januari 2015

Tänk vad värdefullt det är med husdjur, de älskar dig och står upp för dig. Vilken kärlek dom ger dig och du träffar och pratar med andra hundägare samt ibland uppstår tycke mellan hundägarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Titeln säger allt

TofslanVifslan, 12 november 2014

Alldeles för mycket hundar o barnlöshet. Blev väldigt förutsägbart vad som skulle hända. Men lättläst feelgood kan jag hålla med om.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har läst de två efterkommande böckerna och tyckte...

Sweetie, 4 januari 2014

Jag har läst de två efterkommande böckerna och tyckte de var helt fantastiska. Man kände verkligen med karaktärerna, fick en bra känsla i hela kroppen och blev sugen på att skaffa hund. Denna bok var i samma anda, men nådde inte ända fram.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej