Du är här: Start / Betyg & recensioner / Himmelsdalen
Betyg & recensioner för

Himmelsdalen (Pocket)

Kundbetyg 4

(55 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Favorit

Sarahsson, 4 april 2016

Detta var ett bok-tips jag fick av min mor och detta var även mitt första möte med Marie Hermansson. Hon har skrivit en grymt spännande roman som är så skickligt uppbyggd att man blir glad i hjärtat. Än idag (flera år senare) har jag svårt att släppa boken och tipsar om den kors och tvärs.

Storyn är bra uppbyggd med ett trovärdigt koncept som gör att verklighets känslan blir påtaglig. Just att det hela tiden snuddar vid gränsen för det extrema mänskliga beteendet resulterar i ett obehag som löper som en röd tråd genom boken. Har du inte läst den så har du verkligen något att se fram emot!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

spännande

bonadea, 29 september 2015

Riktigt spännande bok som jag fastnade i direkt, har inte läst Maria Hermanson s böcker tidigare men efter denna boken så vill jag se vad hon mer har skrivit.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bladvändare..

JHT, 18 augusti 2015

Spännande och intressant.. Har redan rekommenderat den till flera vänner och bekanta. Hittills den av Marie Hermanssons böcker jag gillat bäst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kunde vara verklighet

Irene Winhed-Hjeltman, 8 oktober 2014

Jag har läst tre böcker av denna författare varav den här boken grep tag i mig totalt. Jag känner psykopatens väsen. Hermansson kan beskriva den fullständigt trovärdigt. Jag köpte denna bok till min personalgrupp på 20 personer och alla tyckte den var mycket bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

inte en favorit

Margareta Olsson, 26 april 2014

Hittills har jag gillat samtliga Marie Hermanssons böcker som alltid pendlar mellan verklighet och mystik. Oväntade vändningar håller spänningen på topp. Ibland blir det krypande obehagligt. Denna var dock ingen favorit. Kändes för mycket som en teater med pappkulisser. Inget fel på storyn men utformandet tilltalade mig inte.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kuslig och flyhänt skriven skildring av en fiktiv...

Birgitta K, 14 januari 2014

Kuslig och flyhänt skriven skildring av en fiktiv exklusiv klinik, där den moderna människans psyke och känsloliv står i fokus. Spännande på många plan, en riktig bladvändare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En jättebra bok som jag hade svårt att släppa. Har...

Ninnie Närhi, 13 juli 2013

En jättebra bok som jag hade svårt att släppa. Har läst en hel del annat av henne och gillar hennes sätt att fånga mig som läsare genom att storyn tar oanade vändningar. Rekommenderar den varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fullträff. Har läst en del tidigare av Marie...

Christer (Ljungskile), 5 juni 2013

En fullträff. Har läst en del tidigare av Marie Hermansson som jag gillade sådär, men här kom fullträffen. En story som hela tiden håller greppet om läsaren, man känner intrigen krypa genom kroppen och undrar hela tiden hur detta skall sluta. Och ett slut kommer, lika rafflande som historien i övrigt. En toppenbok för er som gillar psykologiska spänningsromaner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig läsning

Patrik, 3 januari 2013

En läsvärd och tänkvärd bok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej