Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gustavs grabb
Betyg & recensioner för

Gustavs grabb (Pocket)

Kundbetyg 4

(146 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Det bästa Leif GW Persson har skrivit!

Sirpa Scherqvist (Västra Frölunda), 5 juli 2017

Har både skrattat och gråtit. Ibland har behövt stanna i läsning och läsa om och tänka till. Boken är inte bara en berättelse om hans liv och klassresa utan också en kärleksförklaring till pappa Gustav. Han skriver i boken att han en dag ska skriva Den Stora Romanen om den jordiska kärleken men att han känner sig inte mogen det uppdraget än. Hoppas att han snart känner sig mogen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra självbiografi.

Bengt Nilsson, 12 januari 2017

Trots att jag normalt är lite skeptisk till självbiografier föll jag direkt för den här. Saklig, både med negativa och positiva inslag och samtidigt lika underhållande som en roman.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gustavs grabb

Eva , 8 september 2016

En välskriven, lite sorgsen bok men ändå skriven med lätthet. Författaren lämnar ut sig själv och sina föräldrar mycket öppet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sanslös

Marina Nyman, 22 april 2014

Kunde inte sluta läsa. Den fångade mig från allra första början. GW Persson är en mästare att uttrycka sig och man vill bara inte att boken ska ta slut. Väldigt intressant att lära känna personen bakom namnet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gustafs grabb

Gun Jaredal, 11 mars 2014

Lita tjatigt sista tredjedelen av boken. Hände inte mycket bara upprepningar men började väldigt bra om barndomen och ungdomstiden och även som vuxen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gustavs grabb

Siv Jeanette Egerö, 30 januari 2014

Den var oerhört bra skulle vilja veta mer om Leif GW eftersom han verkar ha mycket att berätta mer om sin mor och hur det kom sig att han inte kunde bli sams med henne

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läste boken för jag är nyfiken på författaren som...

Frevill, 30 oktober 2013

Läste boken för jag är nyfiken på författaren som människa, hur han vill att läsaren skall se honom.
Boken är mycket bra. Författaren är en hård kritiker av sina egna handlingar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant läsning....en bladvändare. Fick en nära...

Intressant läsning....en bladvändare. Fick en nära inblick i hans relation till sina föräldrar. Kommer att läsa mer av honom framöver.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En begåvad man med skärpa som inte viker för det svåra...

ingrid svensson, 26 juni 2013

En begåvad man med skärpa som inte viker för det svåra i livet. Han har dessutom en humor som gör att jag mitt i eländet han beskriver kan skratta gott.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej