Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hundar, hus och hjärtats längtan
Betyg & recensioner för

Hundar, hus och hjärtats längtan (Pocket)

Kundbetyg 4

(157 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tycker mycket om författarinnans koncept att byta...

Ylva Palmér, 8 november 2013

Tycker mycket om författarinnans koncept att byta fokus på huvudpersoner och hundar, de som "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" handlade om finns i denna 2:a bok i periferin och nämns i förbifarten någon gång då och då. Nu är fokus på några av de personer och hundar som fanns i periferin i första boken. Detta gäller även den tredje boken "Och så levde de lyckliga". Ett lite annorlunda grepp som gör att man kommer väldigt nära de människor böckerna handlar om, men bör därför också läsas i "rätt ordningsföljd". En riktig mysbokstrilogi.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en bra bok av Lucy Dillon

Daniella L, 20 april 2016

Ytterligaren en bok som gör en på gott humör och som man inte vill sluta läsa - nu måste jag läsa alla hennes andra böcker :-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Romantik och hundar

Dalarna, 1 oktober 2015

Trodde jag hade läst boken tidigare men det visar sig vara "gamla bekanta" som dyker upp i boken.
De personer som jag tidigare läste om i hennes bok "Hemlösa hundar.... " dyker upp ibland i boken utan för den skull vara huvudpersoner i denna bok. Jag har fallit pladask för Lucy Dillons böcker och tycker de är lättlästa och vardagliga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gobok

Lena Hejdenberg, 21 januari 2015

Lättläst, mysig, snäll o härligt kul mellan varven så jag vill varmt rekomendera den till alla som önskar en gobok att ösa trevligheter ur!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärlek och hundar

Birgitta Svartling, 12 september 2014

Lucy Dillon har gjort det igen. skrivit en fantastisk bok om Kärlek, hundar, omöjliga relationer och vänskapsband. Människor som inte skulle möts om det inte var för hundarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig läsning

Karin, 29 maj 2014

En trevlig bok med sympatiska karaktärer som man önskar det ska gå bra för. Lätt att läsa och svår att lägga ifrån sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Juliet och hennes man Ben hade det perfekta...

Bokälskaren, 28 december 2013

Juliet och hennes man Ben hade det perfekta äktenskapet, och hela hennes värld rasar när han en dag plötsligt och oväntat dör i en hjärtinfarkt. Kvar är Juliet och deras hund Minton, med en förlamande sorg och i ett renoveringsobjekt till hus. Ben, som var trädgårdsmästare, hade storslagna planer för trädgården, men när det gällde huset påstod han att han hade alla planer i huvudet, planer som Juliet nu aldrig kan dela, och på något sätt känns det som ett svek mot Ben att på egen hand ta itu med renoveringen, och på så sätt göra huset till sitt eget...

Juliets mamma Diane lyckas, efter otaliga försök och mycket lock och pock, att lura ut Juliet på promenader med Minton och Dianes hund Coco. När hon väl tagit sig ut finner Juliet att det blir lättare och lättare att gå ut med hundarna i friska luften, och plötsligt har hon fått en rad uppdrag som hundrastare, kattvakt och blomvattnare åt upptagna och/eller bortresta damer och... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är fantastisk! Passar alla som tycker om att...

zara , 9 december 2013

Boken är fantastisk! Passar alla som tycker om att läsa om oväntade förälskelser, man blir så varm i hjärtat när man läser den här boken och när man väl läst ut den så vill man bara ha mer av den här fantastiska författaren! Boken lästes från pärm till pärm utan att ens lyfta blicken en endaste gång! En riktig förälskelse som gör att man tappar mer än andan! Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktig feel-good roman som sveper en långt bort....

Wiki, 29 oktober 2013

En riktig feel-good roman som sveper en långt bort. Det är bara till att bädda ner sig i soffan med en gosig filt och en kopp te och njuta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej