Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kvinnan i rummet
Betyg & recensioner för

Kvinnan i rummet (Pocket)

Kundbetyg 4

(252 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Författare som jag ska läsa mer av.

Marie Elisabeth Olsson, 26 april 2017

Boken har en blandning av spänning, humor och väl beskrivna både inomhus- och utomhusmiljöer. Han har lyckats att blanda så olika personligheter och de växer fram inför mig under resans gång.
Det negativa kan vara att det tog ett tag innan jag kände mig hemma i romanen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trögstartad spänning

Björn Ottoson, 8 augusti 2016

Det tar lite tid men efterhand blir boken bra. Läser del 2 Fasanjägarna nu och den kommer igång snabbare. Spänning, humor och allvar i god blandning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande!

Li, 7 augusti 2016

Gillar serien Avdelning Q och dess olika personligheter. Det är svårt att lista ut motivet vilket gör boken riktigt bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra dansk krim

Göran Svensson, 19 juli 2016

Bra och spännande dansk krim med fräscht grepp och humoristiska inslag även om en del av genrens obligatoriska klichéer finns med. Slutet var dock lite väl bombastiskt för min smak.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande bekantskap

Sven H, 8 april 2015

Carl Mørck gör entré och lovar spännande underhållning framöver. Den udda samlingen av personer runt honom ger en extra dimension åt berättelsen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

spännande

Christofer, 3 mars 2014

Lagom tung bok som skapar merbegär. Kommisarie Mörk lättar upp boken med en viss humor och hans sidekick läser man gärna mer om. Klart 4 av 5.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning!

Författaren kan verkligen skriva spännande och samtidigt roliga deckare.
Det är mycket svårt att lägga ifrån sig boken före den tagit slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa deckare jag läst på länge. Jag har läst hela...

Conny Johansson, 26 december 2013

Bästa deckare jag läst på länge. Jag har läst hela serien och jag tycker att Carl och Assad har funnit sig bra. Kommer det flera eller.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättsamt skriven. Lite för otrolig stor. Ganska yvig....

Göran Mattias Heikkilä, 11 november 2013

Lättsamt skriven. Lite för otrolig stor. Ganska yvig.
Ibland på gränsen till en parodi.
Tajtar han till det kan det bli bra i framtiden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej