Du är här: Start / Betyg & recensioner / Flaskpost från P
Betyg & recensioner för

Flaskpost från P (Pocket)

Kundbetyg 4

(260 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Toppenbra bok

Helena Falk, 3 juli 2014

Jag hade inte läst något av denna författare tidigare och det har varit en miss. Underbar författare. Älskar hans sätt och skriva. Spännande och det går inte att gissa slutet på den. Jag har köpt de andra böckerna i serien nu.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning på hög nivå

Li, 19 september 2016

Handlar om avdelning Q - som tar hand om nedlagda fall. I detta fallet försvunna barn. Spännande och oväntade vändningar i boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättsmält med spänning

Malin, 7 april 2016

Jussis böcker om Avdelning Q har mycket spänning, så även denna. Böckerna är lättlästa med rappa dialoger som för handlingen framåt hela tiden. Avdelning Q har en näsa för att ta sig an de gamla olösta fall där orätt fortfarande begås. Detta ger en extra spänning eftersom fallen fortfarande är aktuella, vilket utredarna blir varse om under berättelsens gång. Primärstoryn i varje bok bygger på ett enskilt fall, men som en röd tråd genom alla böcker får man även ta del av huvudkaraktärens privatliv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Adler-Olsens humor är största behållningen

Mats F, 27 augusti 2015

Historien är som i tidigare böcker av Jussi Adler-Olsen inte speciellt realistisk men spännande. Den stora behållningen tycker jag är människogalleriet som befolkar boken, inte minst Carl Mörk, och den humor som är påtaglig och drastisk på ett sätt jag skarpt gillar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket spännande!

Marie-Louise Lindahl, 23 januari 2015

Jag är ju en stor fan av Jussi Adler-Olsen och tycker att denna bok var mycket spännande. Här behöver man inte läsa avsnitt som är segdragna utan det är full fart hela tiden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktigt bra och mycket spännande polisroman. Trots...

molkosaki, 30 oktober 2013

En riktigt bra och mycket spännande polisroman. Trots en trevlig lekfullhet i berättelsen-finns här både en utstuderad intrig och nagelbitande spänning. Just detta med lite värme och humor kring mänsklig svaghet och särart, saknar tex Nesbö,som ju annars när det gäller spänningsskapandet är på minst lika hög nivå. Sammantaget blir därför Adler-Olsson trevligare att läsa, lämnar bättre efterkänsla. Just denna-Flaskpost från P tycker jag är bästa hittills i serien!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt bra, sträckläste de fyra förta böckerna....

Inger Larsson, 23 september 2013

Fantastiskt bra, sträckläste de fyra förta böckerna. Ville aldrig att de skulle ta slut.
Spännande, nervpirrande, se vad som kanske finns bakom fasaden, hos "vanliga" människor, huset brevid... vem vet.... Läs!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Adler-Olsen börjar allt mer bli min favorit inom...

Solnasnackar'n, 23 september 2013

Adler-Olsen börjar allt mer bli min favorit inom krimiområdet. Spännande intriger, hemska händelser som samtidigt beskrivs med en slags humor blandad i allvarsamheten. Mycket bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har bara hunnit halva boken men jag har svårt att...

Birgitta Colling, 18 september 2013

Jag har bara hunnit halva boken men jag har svårt att släppa den, den är jättebra och Jussi A O skriver med humor så man får skratta. Jag tycker mycket om hans böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej