Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den sista akten
Betyg & recensioner för

Den sista akten (Pocket)

Kundbetyg 4

(134 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En fängslande deckare, som under några dagar var min...

Anita Thorén, 5 december 2013

En fängslande deckare, som under några dagar var min trogna följeslagare och överraskade mig med sin oväntade upplösning! En bok som jag har lämnat vidare inom min bokcirkel för att fler ska få njuta av den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanske inte riktigt lika bra som de tidigare, men...

ks, 12 november 2013

Kanske inte riktigt lika bra som de tidigare, men håller ändå en mycket god nivå och är helt klart läsvärd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en jättebra bok av Mari. En underhållande...

anita persson, 9 oktober 2013

Ännu en jättebra bok av Mari. En underhållande deckare. Spännande från början till slut. En bok man inte gärna lägger ifrån sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite mer förutsägbar än de övriga böckera i serien,...

MICHAEL PORSS, 28 augusti 2013

Lite mer förutsägbar än de övriga böckera i serien, men annars underhållande med spänning, de tidigare böckerna i serien är lite mer kluriga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det tog inte lång tid innan man förstod intrigen. På...

Per Otterstam, 6 augusti 2013

Det tog inte lång tid innan man förstod intrigen. På det viset tycker jag boken var läsvärd men ingen man kommer ihåg efter ett tag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man kommer lätt in i handlingen, kända personer och...

Susanne, 31 juli 2013

Man kommer lätt in i handlingen, kända personer och miljöer. Gör inte läsaren besviken. En bok i en mycket bra serie av författaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tror att jag har läst alla Mari Jungstedts...

Bokälskaren, 26 juli 2013

Jag tror att jag har läst alla Mari Jungstedts deckare, och jag har gillat dem alla. Jag gillar Jungstedts persongalleri och hur hon beskriver de vardagliga problemen, skickligt sammanvävt med sina mordgåtor. Trots detta så tror jag att Den sista akten är hennes klart bästa bok hittills, och det är inte dåligt, att i den tionde boken i samma serie fortfarande utvecklas, och överträffa sig själv!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det är lite sorgligt att Jungstedt, Larsson och...

Bosse, 14 juli 2013

Det är lite sorgligt att Jungstedt, Larsson och Läckberg når försäljningssiffror. Beror kanske på att de är lättlästa och enkla med avsaknad av avancerade svenska ord som förstås av folket. Nån vidare litteratur är det tyvärr inte. Inte heller nån vidare litteratur utifrån ett deckarperspektiv. Den här boken är inget undantag. Bästa läsare gynna inte dessa kvasiförfattare- sök er till andra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Precis lika bra som alla hennes andra böcker! Kunde...

Therese Johansson, 27 juni 2013

Precis lika bra som alla hennes andra böcker! Kunde inte lägga den ifrån mig utan sträckläste hela på en dag!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej