Du är här: Start / Betyg & recensioner / Och så levde de lyckliga
Betyg & recensioner för

Och så levde de lyckliga (Pocket)

Kundbetyg 4

(218 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Feelgood-bok

Madeleine A, 25 januari 2014

Älskar man böcker, heminredning och hundar, är detta en klockren bok. Lättläst. Är man dessutom bevandrad i den engelska barn- och ungdomslitteraturen får boken en ytterligare dimension.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En tradig bok som inte berörde förrän mot slutet. Jag...

Gia Hullberg Cronebäck, 27 november 2013

En tradig bok som inte berörde förrän mot slutet. Jag begär mer av en bok än vad den här kunde leverera.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättsamt tidsfördriv. Onödigt lång. Inget som lämnar...

Mst, 27 november 2013

Lättsamt tidsfördriv. Onödigt lång. Inget som lämnar några minnen. Om du inte har något bättre för dig, så läs den. Om du inte läser den, så har du inte missat något.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag blev så medryckt av författarens fina sätt att...

bokmalen, 9 november 2013

Jag blev så medryckt av författarens fina sätt att skildra vardagslivet små och stora händelser, i den lilla engelska staden, att jag helt plötsligt delade deras théstunder.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläste andra halvan av boken, måste veta hur det...

Britta Henriksson, 31 oktober 2013

Sträckläste andra halvan av boken, måste veta hur det slutade. Jag har läst alla böckerna och denna var lika bra som de andra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Pruttbok. Standard heterosexistiskt skit, som...

Dalbos, 3 januari 2014

Pruttbok. Standard heterosexistiskt skit, som exkluderar halva jorden utom vit medelklass,som vill "må bra".
Det hemska är att innan fanns Margit Sandemo och Sigge Stark. Båda dessa var ärliga i sina uppsåt och skrev riktigt sliskiga romaner utan att skämmas. Det var skräp, men stolt skräp. Det här är en slags vidrig avart av det gamla, som låtsas vara "seriös feeelgood" Bläää

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra men småseg..

läst mycket, 18 november 2018

Boken är ett trevligt tidsfördriv men inte alls så bra som hennes andra böcker. Den är lite småseg och inte riktigt fängslande men det är ju klart att jag måste läsa ut den....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årlig julläsning

Bettan, 10 januari 2018

Detta är en av mina favoritböcker, läser den varje år kring jul och det är ett perfekt avslut på året. Jag mår genast bättre i allt julstök med hjälp av denna lilla bok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite småseg.

Aline, 17 oktober 2016

De första 150 sidorna va ganska sega, tog nästan en vecka att läsa ut för att jag fastnade inte riktigt från början som jag annars brukar göra. Men en typisk Lucy dillon bok. Bra tidsfördriv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej