Du är här: Start / Betyg & recensioner / Marcoeffekten
Betyg & recensioner för

Marcoeffekten (Pocket)

Kundbetyg 4

(159 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läs den!

Kristina Elmén, 27 oktober 2017

Det här är både en spännande och välskriven deckare och en bok med ett bultande hjärta. Oförglömlig och viktig med sin inpå-livet skildring av en tillvaro på flykt i en miljö som känns trygg för de flesta av oss.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ej att rekommendera

Britt Stenebring, 27 november 2015

Alldeles för mycket våld och spekulation i död.
Dålig beskrivning av poliserna och hur de jobbar.
Känns inte speciellt verklig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa Carl Mørck hittills

Sven H, 8 april 2015

Adler-Olsens berättelser om Carl Mørck började bra med Kvinnan i rummet och sen har det bara blivit bättre och den senaste, Marcoeffekten, är följaktligen den bästa hittills.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra bok!!

EvaMarie, 9 augusti 2014

Som vanligt levererar Adler Olsen!!!! Jättebra bok!!! Hoppas verkligen att han skriver flera ur serien! Spännande med så många olika karaktärer!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Högklassig underhållning med djupare kvaliteer

molkosaki, 17 april 2014

Mycket bra! Igen! En av mina favoritdeckarförfattare som med utgångspunkt från nya aspekter i det samhälle vi lever i skapat spännande och intressant spänningslitteratur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Adler-Olsen som alltid på topp!

Bert S, 10 mars 2014

Adler-Olsen som alltid på topp! Har nu läst alla böckerna på kort tid, känns som att man är med i Huset. Härlig skildring av de olika karaktärerna, både humor ock eftertanke...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Adler-Olsen har som vanligt skrivit en roman med humor...

Ivar Nulu (Malmö), 17 januari 2014

Adler-Olsen har som vanligt skrivit en roman med humor och spänning. Med ett persongalleri som innehåller många intressanta "typer". Men också med en samhällskritisk vinkling.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En deckare som tar sig!

Lars-Olov Norling, 14 januari 2014

Boken börjar med en gäspning, från författaren, det känns nämligen som om han låter "pennan" gå utan minsta känsla bakom. Det reder dock upp sig och slutar med att totalintrycket blir ytterligare en habil deckare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en bladvändare av Jussi Adler-Olsen ...lika...

Inga-Lill Meijer, 8 januari 2014

Ännu en bladvändare av Jussi Adler-Olsen ...lika spännande som tidigare böcker ... även om början var lite så där så blev det snabbt riktigt spännande och otäckt mellan varven

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej