Du är här: Start / Betyg & recensioner / Projekt Rosie
Betyg & recensioner för

Projekt Rosie (Pocket)

Kundbetyg 4

(165 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Humoristisk feelgood

Maria , 15 september 2014

Huvudpersonens sociala handikapp och behov av en extremt strukturerad vardag ger läsaren flera tillfällen att fnissa under läsningen. Det är ingen djupare handling, men det är roligt att läsa boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar kärlekshistoria!

Umelmaheye (Kalmar), 12 juli 2014

Huvudpersonen Don är på många sätt väldigt lik Sheldon i The Big Bang Theory, han gillar att ha sitt liv ordnat och saknar empati, men till skillnad från Sheldon så vill Don ha fler mänskliga relationer och en fru. Detta letandet försätter honom i en massa roliga och lite galna situationer. En varm och härlig bok som jag verkligen rekommenderar!

Var lite orolig att boken skulle vara för styltig att läsa eftersom den är skriven i jagform och Don har ett ganska vetenskapligt språk, men det gick bra och gav istället mer trovärdighet åt karaktären. Och det var inte så krångligt när allt kom omkring. Hoppas verkligen att den här boken kommer som film. Tror att det verkligen att det skulle kunna bli en kanonmysig film!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Komisk med visst djup

Marve, 17 april 2014

En riktigt rolig bok, lättläst och lättsam men som ändå ger upphov till viss eftertanke. Här finns en stark personlighet och massor av roliga episoder. Men är de så roliga egentligen? Ju längre man kommer in i boken desto mer undrar man. En bok men en given grundhistoria men även en bihistoria med många vändningar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

läcker

sylvia olofsson hiller, 7 april 2014

här blir man överraskad och får in tankarna i nya banor. Boken gav mig nya insikter om människor. gillade den starkt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Knastertorr feelgood.

Johis, 25 mars 2014

Feelgood, galenskap, sociala brister och fokuserad genialitet i en skön blandning. Detta logiska resonerande i känslofrågor tilltalade stort. Klart Underhållande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar njutning!

Annika Rundh, 18 mars 2014

Projekt Rosie var en helt underbar bok att bara njuta av.
Man kan inte låta bli att känna för personerna i boken både deras våndor och glädje.
Annika

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig läsning

Petra, 20 juni 2018

En charmig och romantisk berättelse om en person som inte riktigt passar in i "normen". Humorisk men samtidigt tänkvärd och huvudrollerna engagerar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande.

Elsa Maria Rotemar, 29 augusti 2017

Härligt skruvad bok, många skratt. Rolig uppföljning från den första boken om Rosie. Kan varmt rekommendera denna bok och även den första boken om Rosie.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Projekt Rosie

Lia, 24 maj 2016

Jag läste en bit & jag kände
ingeting för boken. Har varit
nyfiken men nix. Rent sömnpiller
för mig iaf. Besviken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej