Du är här: Start / Betyg & recensioner / Inferno
Betyg & recensioner för

Inferno (Pocket)

Kundbetyg 3

(83 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Genialt

Sarahsson, 20 april 2016

Som vanligt lyckas Dan Brown kombinera symbolik & historia med en stor mängd spänning. Robert Langdon hotas av ett geni som är fixerad av Dantes poem "helvetet" dit han planerar att skicka jordens befolkning. Spänningen är ett faktum från sida ett och jag är så tagga och förväntansfull inför filmatiseringens premiär den 14:e oktober nu i år!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

favoriter i repris

vera pedersen, 13 maj 2014

det märks att Brown hittat ett vinnande koncept och gärna upprepar det i sina böcker. Man ska inte läsa de olika för tätt, det blir för hög igenkänningsfaktor, men han kan gärna fortsätta skrivaoch leva på detta , jag läser gärna böckerna , gärna med ett par års mellanrum så man glömt lite av upplägget.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Njae.

Moshe Peretz (Malmö), 1 mars 2014

Tyvärr ingen fullträff.

Historien är spännande, precis som vanligt, men handligen går trögt framåt.
R.Langdons minnseluckor känns inte riktigt äkta - och jag tycker inte att översättningen är bra den här gången.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu bättre!!!

Elizabeth Blom, 19 februari 2015

"Inferno" är mycket spännande mer än andra av hans böcker. Det känns att jag följer en labyrint och någonstans finns det rätt väg från labyrinten...Han bygger up spänningen med hemska tillbud där människor blir mördade för att dem vet någonting eller antyder att dem möjligen kan gissa vem eller hur...
Mina varmaste rekommendationer till nya läsare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande kulturell resa

RuN (Stenungsund), 29 december 2014

Spännande jakt genom Florens och Venedig med oerhört kunnig guide. Den kulturella upplevelsen överstiger spänningen i jakten på gåtans upplösning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som vanligt spännande med Dan Brown

Tomas Goldbach, 16 augusti 2014

Det var helt enkelt svårt att lägga ifrån sig boken. Ämnet fick mig verkligen att bli berörd och kändes trovärdigt och äkta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt okej, men...

Malen, 5 maj 2014

Bra och spännande men inte lika bra som hans tidigare. Ibland är händelserna lite för fantastiska för att vara trovärdiga. Men ändå spännande och lärande med all fakta och intresse för Dante /Malen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra!

Oxen, 3 mars 2014

Dan Brown är verkligen bra på att skriva så att man ser handlingen som i en film framför sig! Detta skulle bli en suverän biofilm!
Som vanligt är det en fartfylld och såklart orealistisk handling - eller?? När man läst klart boken har man fått sig en tankeställare tycker jag.
Hur som helst är det en mycket underhållande, spännade resa man fått vara med om från första till sista sidan!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sedvanligt spännande bladvändare ett hastverk

Birgitta K, 24 februari 2014

Som vanligt skriver Dan Brown riktigt spännande. Handling och intrig är medryckande men boken vimlar av platta formuleringar, klyschor och många slarviga översättningar från engelskan vilket drar ner betyget rejält.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning på högsta nivå!

Elizabeth Blom, 7 februari 2014

Jag är superfan av Dan Brown och har läst alla hans böcker...Men med "Inferno" fick jag spänning på högsta nivå! Boken är så välskriven, så detaljerad och håller dig i spänning från första sidan till sista...När jag började läsa "Inferno" då kunde jag inte sluta, jag var tvungen att läsa hela boken utan någon paus! Jag rekommenderar varmt "Inferno" till alla som gillar spänning på högsta nivå!!!
Nu väntar jag på nästa bok av Dan Brown, jag är övertygad att det blir nästa...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej