Du är här: Start / Betyg & recensioner / Du går inte ensam
Betyg & recensioner för

Du går inte ensam (Pocket)

Kundbetyg 3

(147 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Riktigt dålig

Tina, 9 maj 2014

Ingen spänning (det skulle vara en kriminalroman), bara svammel! Ett hafsverk. Mycket besviken eftersom den känns inte vare sig genomtänkt eller ngn vettig research.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dags att sluta?

-, 7 maj 2014

Det här är ett riktigt bottennapp, enbart ett sätt att rida på tidigare försäljning. Boken slutar dessutom med en cliffhanger så att den kan fortsätta i ännu ett medioker alster.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Blandade känslor

läst mycket, 23 januari 2016

Gillar verkligen Mari Jungstedts Gotlandsböcker men inför denna känner jag mig väldigt kluven. Den haltar på något sätt . Bra stycken blandas med riktigt pinsamma och karaktärerna griper inte tag i mig. Det blir inte spännande. Provar nog ändå att läsa nästa , men är den likadan som denna så .....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jungstedt

JEANETTE BLOMSTER-LÖNBERG, 5 december 2014

Inte alls så spännande som hennes tidigare böcker varit Hoppas nästa är mer i samma klass som de tidigare. Denna var hennes sämsta

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Slutet

Carina Eriksson, 28 augusti 2014

Lika lättläst och bra som Jungstedts böcker alltid är, svårt att lägga undan boken när man har börjat läsa den.Spännande från början till slut.
Det jag inte tyckte om var slutet, så frustrerande när det bara slutar mitt i så jag var tvungen att gå in och tjuvläsa nästa bok på Bokus och då blev jag nöjd. :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

YA, 14 augusti 2014

Alltid samma kvalitet på Mari Jungstedts böcker. Spännande så det blir streckläsning. Lättlästa och välskrivna. Denna håller alltså samma standard och miljön med Gotland är så mysig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande och lite otäck!

Maria , 2 juli 2014

Alltid otäckt när barn är inblandade och som här kidnappning. Spännande läsning där man ända in i det sista funderar på vem som är gärningsmannen. Härlig skildring av Gotland.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte hennes bästa

VERONICA HAGLUND, 12 juni 2014

Jungstedt är min favoritförfattare bland kriminalseriedeckarböckerna men den här var inte en av hennes bästa. Kanske beror det på att det skett endel stora förändringar bland karaktärerna som varit med sedan första boken i serien. Ändå klart bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg av Mari Jungstedts " Du går inte ensam"

Inger L. Morin, 12 juni 2014

Som vanligt en bra bok av Mari. Den är lite småklurig i början men ganska snart kommer man in i handlingen. Jag sträckläste inte från början,men till slutet var jag tvungen att få veta om min slutsats var den rätta

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej