Du är här: Start / Betyg & recensioner / Steglitsan
Betyg & recensioner för

Steglitsan (Pocket)

Kundbetyg 4

(175 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastiskt bra

Anna, 23 april 2014

Synnerligen välskriven och man längtar efter att få fortsätta läsa den. Boken handlar om en pojke i New York vars mamma dödas i ett terrorattentat inne på Metropolitan Museum of Art.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt bra

Carina, 2 februari 2017

Såg längre fram emot att få läsa och blev inte besviken. Bra bok, bra skrivet, skönt story som tar roliga vändningar. Älskar alla hennes böcker och även denna. har några vänner som blev besvikna, men flertalet älskade den

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

antikvitetsbranchens bak och framsida

John Östen Johnsson, 20 februari 2015

En bok som fängslar från första sidan, och nyfikenheten hur det ska sluta efter alla äventyr gör att man fortsätter läsa

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

Karin Nilsson, 8 januari 2015

En fantastisk berättelse! Omöjlig att lägga ifrån sig så det blev ett par sena nätter. Missa inte att läsa den! Hoppas att någon gör en film av den här berättelsen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Steglitsan

erika Söderqvist, 16 december 2014

Tänkte först önär jag öfick boken i min hand - nej vad då ytterligare en öriktig tegelsten med en massa sidor. Ibland tycker jag om romaner med så här många sidor att man kunde ta bort en hel del meningar - men nej detta är en bok som fängslar en från första meningen! Men vilket tragiskt öde. Skildringarna från New York är helt sagolikt underbara och givande. Och persongalleriet - bara att njuta.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs en film!

Åsa, 13 augusti 2014

Fantastiskt välskriven och detaljerad roman. Sorglig, fruktansvärd och vacker på samma gång. Jag var faktiskt ledsen när den var utläst...Undrar bara nu när filmen kommer på bioduken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fascinerande

Lena Stockman, 10 juli 2014

Oerhört fascinerande berättelse om en pojke och hans relation till sin mor. När du väl börjat läsa kan du inte släppa den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tekniskt format

Eva Lagerlöw, 23 december 2016

Pocketupplagan har så liten skrift att jag inte kunnat läsa den! Dvs det går men är för ansträngande. Bedömningen ovan bara gjord för att svaret skall kunna skickas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besvikelse!

Karin Strand, 9 oktober 2015

En bok som börjar strålande men urartar i ett evigt, enformigt och deprimerande knarkande och slutet är riktigt dåligt. En stor besvikelse!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej