Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott
Betyg & recensioner för

Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott (Pocket)

Kundbetyg 4

(77 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

proffsskrivarproffessor

Per Erik Dahlbom, 8 februari 2016

Leif G V är suverän på att fängsla o formulera o fantisera han är bra både i verkligheten och litteraturvärlden

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar skröna!

Madicken, 29 oktober 2014

Leif GW i högform!
Jag skrattade högt och kunde inte lägga ifrån mig boken eftersom denvar så spännande!
Sträckläste och längtar efter nästa deckare om den självgode Evert Bäckström.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättre förr

Inger H, 15 september 2014

Lättläst, med bra flyt, som alla GW:s böcker.
Men storyn är bisarr och förmår inte riktigt fånga mig som läsare.
Rekommenderar hellre GUSTAVS GRABB som jag tycker är helt fantastisk!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gubbsnusk

Birgitta Gunolf, 19 augusti 2015

Snabb läsning men ibland kändes den lite väl sliskig. Det var en lättläst bok som gör att den är ok att ha med på resan då man inte behöver så stor koncentration för att läsa den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ej fängslande

BR, 5 november 2014

Synd.
Leif GW har så mycket kunskap, är klok och med lång erfarenhet. Boken handlar till stor del om en person (Evert) - tråkig, bara drycker och sex med kvinnor i huvudet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Leif GW borde hålla sig till det han är bra på

molkosaki, 20 oktober 2014

Jovisst ,underhållande - blir inget totalstopp i läsningen. MEN - blandningen av skröna och kriminalroman gör inte Leif GW rättvisa - han har som det verkar haft roligare själv över sin fyndighet och torroliga humor , än vad man som läsare har . Synd ! Leif GW skrockar bort det som är hans signum - att genom fackkunskap kunna ge autenticitet. Jag tycker han skulle skippa detta med skrönorna och hålla sig till det han kan!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kunde inte läsa ut den

Maja, 8 augusti 2015

Trots att jag hyser stor beundran för Leif G W Persson i det jag har sett av honom och det jag läst i Gustavs grabb så klarade jag inte av att läsa mer än ett trettiotal sidor i denna bok.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rolig och spännande

Magnus, 17 september 2014

Den här boken är kanske inte den bästa som Leif GW Persson skrivit, men den är klart underhållande och läsvärd. Beskrivningen av Bäckström är ofta ironisk - en lat, jobbskygg person med ständigt återkommande negativa tankar om sin omgivning.

Det märks att Leif GW kan sitt område - polis, åklagare, brottslingar, brottsoffer.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej