Du är här: Start / Betyg & recensioner / Alfabethuset
Betyg & recensioner för

Alfabethuset (Pocket)

Kundbetyg 4

(143 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Alfabetshuset

Monica Elisabet Wiblom, 28 augusti 2018

.
Jag kunde ana han sätt att lägga upp intrigerna...¿...

Annars så föredrar jag böckerna med Carl Mörck, Assad o Rose (avd.Q)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte alls vad jag förväntade mig

Eura 2011, 30 mars 2016

Inte alls vad jag förväntade mig. I och för sej spännande hur det skulle gå för de inblandade personerna. Gillar avd Q bättre

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Orkar inte

Larra, 24 februari 2016

Igenom boken, har läst halva ungefär, men inget händer ju... Det är ett kul upplägg och börjar bra, men som salt den tappar fart rejält och livet är för kort för att man ska läsa dåliga böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra men avd. Q toppar.

Janet Jönsson, 23 februari 2015

Jag ville läsa Jussi Adler-Olsens första roman, då jag läst alla andra böcker av honom.
Den var bra men inte lika bra som böckerna om avd.Q. De är verkligen mina favoriterböcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra

Marianne , 20 februari 2015

En mycket bra, spännande och och intressant bok enligt min "gubbe" som har suttit med den så fort han haft en ledig stund.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dålig översättning

Agneta , 10 februari 2015

Jag ville läsa Jussi Adler-Olsens första roman, då jag läst alla andra böcker av honom.
Det blev en stor besvikelse. Boken måste vara mycket dåligt översatt. Vissa meningar får man läsa om och om igen, de hänger inte ihop. Det gör att man inte får något flyt i läsandet och man retar upp sig istället.
De böcker han har skrivit om Avdelning Q har varit böcker som man slukar och absolut rekommenderar vidare vilket jag inte gör med denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rörig,konstig och osannolik

motorhead (Stockholm), 15 januari 2015

Eftersom jag läst hans senare böcker om avdelning Q och som jag tycker är oerhört bra, så blev jag mycket besviken över den här boken. Rörig historia och var flera gånger på väg att ge upp. Det känns som om Jussi Adler-Olsen hade en bra ide men tröttnade själv på storyn och någon annan skrev ihop andra halvan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Originell, men emellanåt lite långtråkig

Dr. Rick (Stockholm), 3 december 2014

Författarens debut är en helt klart läsvärd bok och temat högst aktuellt. Själva nerven och dramatiken i boken försvinner dock emellanåt och på sina ställen är det lite rörigt. I slutet tar sig berättelsen och lyfter ett steg.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt spännande och bra med de olika tidsepoker

Eivor Gustafsson, 26 november 2014

Den är fruktansvärt spännande, nästan lite kuslig att läsa i en del avsnitt och hur kan man spela psyk sjuk utan att vara det och dessutom klara det under så lång tid. Det måste finnas insikt i hur psyk vården fungerar och det har ju författaren. Mycket bra bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej