Du är här: Start / Betyg & recensioner / God jul : en berättelse
Betyg & recensioner för

God jul : en berättelse (Pocket)

Kundbetyg 4

(70 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kul på kommunalhus

Mia , 6 februari 2015

För mig som kommunaltjänsteman är det här "handen i handsken". Rolig, rapp och igenkännande. För dig som har en annan arbetsplats roar den också, om inte annat för att bekräfta ryktet om "dom där på kommunen". Gillade du tv-serien Starke man gillar du den här 😀

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt!

Åsa Margaretha Ram, 6 januari 2015

Vilken oerhört underhållande och tänkvärd bok. Karaktärerna finns i verkligheten på varenda större arbetsplats. Stort tack till Jonas Karlsson som gav mig många skratt och som ibland lät mig sätta skrattet i halsen av igenkänning.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skrattfest

Lisbeth Mariana Boström (Timrå), 26 december 2020

Alltså jag tror ingen annan bok fått mig att skratta så mycket snö den här och eftersom jag själv jobbar på kontor och tidigare har jobbat i offentlig verksamhet blev det extra kul ! Synd bara att den var på tok för kort men jag lär återkomma till den fler gånger för att få mig ett gott skratt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bekräftar fördomar

Kurt Robert Pettersson, 6 februari 2018

Denna bok bekräftar verkligen alla fördomar om offentlig verksamhet. Ett givet köp! Bra skrivet och mycket roligt att läsa. Köp!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

Eeva Höglund, 31 maj 2017

Jag tyckte mycket om denna bok. Lågmäld, humoristisk, porträtt av gruppdeltagare och deras roller i gruppen med enkla men skickliga penndrag. Jag känner igen mig i hur samspelet mellan människor utvecklas och något enkelt kan blir komplicerat. Inget ytligt i denna pärla till bok. Stort ämne beskrivet med enkel självklarhet. Rekommenderar den till alla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stor bok om liten ämne

Bokrec, 29 mars 2016

Helt otroligt hur man kan skriva en hel bok (dock inte så lång) om att dekorera en byggnad :)
Skickligt att kunna förmedla känslan av hur det kan se ut på en arbetsplats, hierarkier, informella beslutsvägar och annat som nödvändigtvis inte främjar verksamheten.

Slutet kom lite snabbt på - men var roligt :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mänsklig röra före julafton

Arne Edman, 22 februari 2016

Denna bok var den roligaste jag läst av Jonas Karlsson.
Alla vill vara med och bestämma hur det skall vara.
Slutet är som vanligt i Jonas Karlssons böcker oväntat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Novellsik roman

Faktaintresserad, 7 januari 2016

Med den här berättelsen har Karlsson skrivit en berättelse med ett lika oväntat slut som snarare förväntas finnas i en novell än i en roman. Man får stifta bekantskap med igenkännande karaktärer och låta sig roas eller bli frustrerad över hur svårt det kan vara för människor att kunna kommunicera. Bra läsning!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kul liten historia.

Solan, 13 februari 2015

Härlig berättelse om samarbetet på ett kommunalhus eller brist på samarbete.
Den kan säkert stämma in på många andra arbetsplatser. Kul skriven men samtidigt
ger det en kritik mot hur arbetskamrater kan ha det på jobbet , när allt skall göras som det alltid
gjorts.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej