Du är här: Start / Betyg & recensioner / Dödlig besatthet
Betyg & recensioner för

Dödlig besatthet (Pocket)

Kundbetyg 4

(69 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Klassisk NR roman

Ulla, 8 februari 2017

NR skriver som vanligt bra när hon satsar på en "riktig" roman. Det finns en historia som bär. Även om man ganska snabbt kan räkna ut vad som skall hända så är den ändå en bra berättelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En besvikelse

Cecilia , 12 oktober 2016

Har nästan gillat alla Roberts böcker, ett säkert kort helt enkelt. Men denna gång blev jag tyvärr besviken. Mycket mer en deckare än Modern vuxenromantik.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra

Alice, 2 mars 2016

Jag gillar författarens skicklighet att föra läsaren genom spänning och romantik från början till slutet.
Jag tyckte det var svårt att lägga ifrån mig boken samt att den tog slut för fort.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Romantik

Kjel-Åke Glimberg, 16 februari 2016

Spänning och romantik men lite för mycket romantik för att vara i min smak
Och även lite väl övertydlighet om kvinnors jämställdhet

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kommentar kring boken

Eva Kvist, 12 november 2015

Den var lagom spännande och det fanns mycket humor.
Dessutom var det kärlek av den lite råa typen men som ändå
slutade mjukt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Långtråkig

Angelica Fällberg, 5 november 2015

Det är en vecka sedan jag läste ut romanen och jag kommer inte ihåg mer än att den var ganska långtråkig.
Storyn var inte engagerande. Kärnan i berättelsen var ointressant. Och slutet abrupt utan finess. Men romanen var bra att ha tillhands för att lätt somna in. En typisk sovbok. Man läser två sidor och sedan faller ögonlocken ihop.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

Barbro Lundin, 19 oktober 2015

Denna författare skriver fantastiska böcker mycket läsvärda enda problemet är att det är väldigt svårt att lägga ifrån sig boken när man börjat läsa. Kan läsa hur många som helst av Nora Roberts.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

nora roberts

A. Tomasson, 14 oktober 2015

nora roberts vet hur hon ska skriva en lättläst och lagom spännande bok. man kan lägga ifrån sig boken och lätt komma in i handlingen igen utan att förlora intresset för boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ingen höjdare.

Carina A., 29 september 2015

Har tyvärr problem att orka igenom boken. Så brukar det inte vara med Nora Roberts böcker. Det sämsta jag läst av henne.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej