Du är här: Start / Betyg & recensioner / Snövit ska dö
Betyg & recensioner för

Snövit ska dö (Pocket)

Kundbetyg 4

(45 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Toppbetyg ¿¿¿¿Måste läsas!!

Otroligt spännande bok
Toppbetyg!
Kunde knappt lägga den ifrån mig!
Av N Neuhaus 3 böcker var det den som har fängslat mig mest.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

ny författare för mig

jag brukar ha svårt för olika länder där författare skriver på visst sätt, som engelska, tyska MEN WOW det är så bra, allt är bra, bok 5 & 6 i serien ska läsas, 123 verkar ej vara översatta - konstigt nog. denna bok är något nytt, känns det som, mkt är hur författaren lägger upp historien, mycket bra det är en mkt stark 4a, läs och få en upplevelse av intriger, vändningar, bottnar, det mesta finns......kul

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nervkittlande läsning som bara varade i två dagar

Ellinor W. , 3 juli 2017

Den överlägset bästa deckaren jag läst. Omöjligt att lägga ifrån sig boken, vilket i mitt fall ledde till sträckläsning och sömnlösa nätter. Oväntade vändningar och väl genomtänkta scenarion. Mot slutet blir det många snabba vändningar vilket kräver en hel del koncentration av läsaren, då det lätt blir rörigt annars. Längtar tills nästa bok av Nele Neuhaus ges ut på svenska, annars börjar jag leta efter de som är översatta till engelska.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven deckare

Mats Pettersson, 30 november 2016

Detta är en av de bästa och mest välskrivna deckare jag läst. Språkligt flyter historien från pärm till pärm, och även om handlingen är omfattande så blir det aldrig rörigt. Händelseförloppet är svårt att förutsäga, och läsaren bjuds hela tiden på nya överraskningar. Förhoppningsvis kommer fler av Nele Neuhaus böcker att översattas till svenska.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt välskriven och spännande!

M , 28 augusti 2016

SÅ bra bok! Spännande genom hela boken och jag är avundsjuk på de som inte än har läst den! Neuhaus skriver med en precision och detaljrikedom som gör att hela boken blomstrar och aldrig stannar av i sin spänning. Inget lämnas åt slumpen och det är så väl genomtänkt. Ser fram emot att fler böcker av Nele Neuhaus översätts till svenska. Annars läser jag dem snart på tyska! För så läsvärd var boken. En deckare utöver det vanliga!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

Barbro Lundin, 13 september 2016

Mycket läsvärd, spännande och lätt att hänga med i mycket bra alltså riktigt läsvärd, kan lätt rekommenderas till andra som är lässugna.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej