Du är här: Start / Betyg & recensioner / När livet börjar om
Betyg & recensioner för

När livet börjar om (Pocket)

Kundbetyg 4

(101 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läste den på engelska

Siri, 18 december 2016

Jag läste boken på engelska något år innan den kom ut på svenska. Jag har alltså inte läst den svenska versionen. Den engelska versionen är utomordentligt bra och gav mig verkligen läslust! Den är spännande och läsvärd för den som gillar denna sortens litteratur. Efter att jag läste den här boken har jag även köpt resten av Lucy Dillons böcker.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En härlig och bra bok!

Anna Munkhammar, 15 oktober 2020

En härlig och varm bok som man blir glad av! Mycket medmänsklighet, kärlek och värme samt att hitta verklig kärlek!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

agneta hansson, 24 mars 2018

en bok som gör att städning o disk får komma i andra hand, man måste bara läsa ut den på en gång

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feelgood!

Nina C, 20 december 2017

Varm och lättsam läsning, precis som författarens alla övriga böcker. Flera personers liv och vardag vävs ihop och på samma sätt får man förståelse för var och en. Feelgood!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ömsint och varm feelgood

Svealektor, 19 februari 2017

Varje författare har sin egen stil, förstås även Lucy Dillon. Språket är okomplicerat och lättläst men varken poetiskt, djupsinnigt eller kvickt. Man vet redan från början hur det kommer att sluta, men hon är duktig att berätta en historia. Intrigen är spännande så man sitter där och sträckläser i alla fall sida efter sida. Jag har läst alla böcker och denna, tillsammans med den första, är nog bland de bästa av hennes böcker om Longhampton. Trevligt att hon i slutet får med fler av de andra karaktärerna från föregående böcker. Boken får 3 1/2 stjärna av mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskade den

Aline, 14 februari 2017

Trodde först att den skulle stundvis bli långtråkig då den är ca 500 sidor men ja bara läste o läste o kunde inte få nog. Välskriven, spännande, och romantisk. Helt enkelt perfekt mått av alla ingredienser :) läs den idag

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

LUCY DILLON

Gunilla Eriksson, 9 januari 2017

Har läst alla böcker av Lucy Dillon. Den här boken står sig bra i konkurrensen. Jag rekommenderar alla att läsa hennes böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra känsla

Iréne Elisabet Mårtensson, 17 januari 2017

Boken är en skildring av livsöden som berör och ger mig en bra känsla som gör att jag kan njuta av den.
Lucy Dillon har ett särskilt rikt beskrivande språk som gör att jag kan skapa egna bilder av människorna och miljön.
Beskrivningen av de olika karaktärerna i boken och deras sätt att hantera svårigheterna under händelsernas gång ger många egna reflektioner.
Handlingen i boken är realistisk, även om det kanske inte stämmer med vårt samhälles hantering av försvinnande.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej