Du är här: Start / Betyg & recensioner / Det andra ansiktet
Betyg & recensioner för

Det andra ansiktet (Pocket)

Kundbetyg 4

(100 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande

Agneta , 8 maj 2017

Mari Jungstedt har som vanligt skrivit en spännande deckare om Anders Knutas och hans team. Man får följa mordutredningen, men även polisernas privatliv. Underhållande och lättläst.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Erica, 20 september 2017

Spännande från start till slut, svårt att lägga den ifrån sig. Oväntad upplösning på dramat. Otroligt vad en uppväxt kan göra med en människa på gott och ont. Kan rekommenderas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra sommarläsning!

Nina Lorenzen, 10 augusti 2017

Det är en lättläst sommarläsning med numera kända personer som kommer igen i serien. Boken har lite lagom intriger som passar mig

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jämförelse

Ann Fornander, 4 augusti 2017

Jag har läst alla hennes böcker och denna tycker jag handlade mycket om polisernas relationer än om mord. Men den var spännande i alla fall

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt dålig

läst mycket, 3 augusti 2017

Jag har läst alla tidigare böcker i serien och detta är nog den allra sämsta. Så befriad från spänning och så full av klichéer och fördomar! Snälla,läs någon annan bok och jag hoppas att den här serien får ett slut om böckerna inte innehåller mer spänning än den här. Deckare??

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning

ankanaw, 12 juli 2017

Riktigt bra bok med både spänning och där vi får följa de olika huvudpersonernas vardagsliv. Jag tycker Marie Ljungstedt skriver sååå bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skriven för skrivandets skull

Strulputte, 2 juli 2017

Det är inte en av författarens bättre böcker. Mycket onödiga utfyllnadsskriverier om naturen - verkar ibland vara en "resebroschyr".
Upplösningen är dock, som vanligt, spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra som alltid

Lusen (Helsingborg), 19 juni 2017

Har läst alla böcker i serien, all är bra, så även denna bok, lättläst, rekommenderar även denna bok, hoppas på nästa

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej