Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kidnapparen
Betyg & recensioner för

Kidnapparen (Pocket)

Kundbetyg 4

(41 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra bok.

Lotta, 12 januari 2019

Jag gillar Nora Roberts -åtminstone för det mesta. Hon vet hur man berättar en historia, man fastnar i storyn och personerna har värme o själ. Den här boken är inget undantag, berättelsen är bra o spännande, människorna sympatiska o jag gillar småstadskänslan hon har i sina böcker. Det jag däremot är mindre förtjust i, men som jag förstår måste vara nåt typiskt amerikanskt, är denna typiska man/kvinna gestaltning. Männen är alla stora, starka, kloka o rättvisetänkande, annorlunda än den "vanliga" mannen helt enkelt. Kvinnorna i sin tur är moderliga, omhändertagande, duktiga på att baka o laga mat o naturligtvis vackra på ett eller annat sätt. Så vid alla middagar/sammankomster tar männen en kall öl på verandan o kvinnorna samlas i köket för att fixa mat eller duka. Sånt blir lite sötsliskigt att läsa efter ett tag så det kan jag irritera mig på. Men kan man bortse från det (som jag tydligen ändå gör eftersom jag fortsätter läsa hennes böcker) så är dom helt okej! :-)

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra men seg

Madeleine Englund, 29 september 2021

Fruktansvärt seg bok att ta sig igenom! Historien är spännande i sig, men den fokuserar för mycket på att beskriva detaljer om omgivning och relationer till personer som är meningslösa i helheten!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En härlig Nora Roberts bok

Melle , 29 oktober 2018

Spänning, drama, kärlek.. Precis som det ska vara i Nora Roberts böcker... Detta var en av hennes bättre då jag gillar när det är en spännande handling inte bara kärlek

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej