Du är här: Start / Betyg & recensioner / Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt
Betyg & recensioner för

Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt (Inbunden)

Kundbetyg 3

(45 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Smaklös

Kal, 29 juni 2019

Jag tvingade mig själv att läsa igenom fastän jag efter någon minut kände "Usch vilken otrevlig bok". Hela denna persons åsikt om människor med fett på kroppen är tragisk och fördomsfull. Hon vill att man ska stå framför spegeln varje dag och uttala hat emot sin egen kropp. Man ska absolut inte komma fram och hälsa på henne om man har fett på kroppen och förespråkar att man ska ligga under normal kroppsvikt. Vad är detta för förebild?

Att sedan tro att det var denna diet som minskade hennes vikt är befängt.

Det var att hon började träna regelbundet och slutade äta onyttigt som hjälpte. Vanlig husmanskost i normala portioner samt motion hjälper.

Nä denna bok rekommenderar jag inte.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Följde boken till punkt och pricka! Plus att jag...

Jessica, 10 juni 2013

Följde boken till punkt och pricka! Plus att jag tränar 3-4 ggr per vecka sedan innan. Hade 13 kg kvar att gå ner i vikt men icke. Och varför skriver hon nchf bär man äter bär mm. Och att äta 17% yoghurt till frukost istället för något riktigt fettigt förstår jag inte alls. Helst skulle jag lägga ingen stjärna alls på denna bok. Bättre att köpa " lchf på riktigt". För DET fungerar!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Användbar, peppande och sann!

Malin , 11 februari 2012

Som ett sista försök för att få ordning på LCHF:andet beställde jag Katrins bok för att få inspiration. Det finns många böcker på marknaden som skriver om LCHF, men Katrin har med sin bok "Dags att bli smal!" tagit detta till en ny nivå. Genom strukturerade matscheman, tydliga instruktioner och riktlinjer ger hon läsaren konkreta verktyg för att ta tag i sitt liv och sin hälsa. Stundvis är kritiken mot läsaren hård, men jag uppfattar det endast som peppande och sporrande att ta mig vidare framåt. Boken peppade mig enormt när jag skulle börja en ny omgång LCHF och det känns verkligen bra att hon har varit så personlig genom hela boken med fotografier, blogginlägg och delat med sig av sina egna tankar under resans gång. En sak har åtminstone jag tagit med mig: Kunde Katrin gå ned 33 kg med LCHF, så kan jag det också!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nice recipes, but book is full of mistakes!!

Jlou47, 28 oktober 2012

This book has many errors! I made Taco gratang. I noticed Katrin doesn't say which temperature for the oven, or how long to cook. This is a BASIC! It was ok, as I have lots of cooking experience, & I managed to guess. But for someone who is not used to cooking, it could be a disaster!Then I made kladdkaka-the one which is in one of the blog entries which are in the book (there's another kladdkaka in the recipe section).She said cook for 10 minutes, & "not a second longer".This is wrong.When I removed it after 10 minutes, it was still liquid.So I ignored her, & cooked for 20-25 minutes.Thirdly, I read about her kolesterol.She lists figures for good & bad kolesterol, & states the total. In both cases (the figures before she started lchf & after she started), the totals are wrong!
Good point: The things I cooked were all delicious! Taco gratang was great, also the kladdkaka was really nice, & the chicken with grönsaker was also yummy. I also made the plattar & they were lovely!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dåligt skriven

Malin, 16 januari 2012

Jag har följt Katrins blogg ett tag och blev nyfiken på boken. Jag fick hem den och läste och blev väldigt besviken. Språket är under all kritik (har ingen korrläst?) och recepten är väldigt enkla och få. För första gången i mitt liv har jag reklamerat en bok!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 3,5 av 5

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 12 januari 2012

Den här fick jag som recensionsbok utan att jag hade begärt den. Och jag har nog inga planer på att gå över LCHF-kost. Men jag tyckte ändå om att läsa boken. Jag läste Katrins blogg för ett par år sen, och i boken skriver hon ungefär på samma sätt som i bloggen. Hon har ju ett mycket speciellt och personligt sätt att skriva på, så boken är rolig att läsa. Det är mycket fina fotografier i boken också, tagna av hennes man Bingo Rimér.

Tror att boken är mycket bra för dom som funderar på att gå ner i vikt med LCHF. Den är mycket peppande, och recepten verkar vara lätta och bra. Så jag kan rekommendera boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som en bra spark i arslet!

Lottamor, 12 januari 2012

Från första sidan till sista sidan tokgillar jag boken. Det kunde ju nästan varit jag som skrivit den. Katrin har varit med förr och vet vad hon pratar om. Hon skriver personligt och jag förstår exakt vad hon menar och blir inspirerad. De recept jag testat i boken är stekt aubergine,ostkex, kycklingwok och spenatsoppa. Enkla o skitgoda recept.
Köp boken,ni lär inte bli besvikna!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Säger PRECIS som det är!!! Underbart. :-)

LindaLu, 10 januari 2012

Katrin Z är en kvinnlig förebild med massor av j-la anamma som skrivit en bok i sin egen stil. Inte i första hand för eleganta, språkliga formuleringar (även om hon säkert skulle kunna om hon ville) utan för att hon uppriktigt önskar ge andra en cvhans att uppleva det fantastiska hon själv gjort. Rakt på sak, inga inlindade, mesiga varianter. Jag bara ÄLSKAR den här boken. Äter själv LCHF sedan en längre och mår kanon (45-årig träningstjej på 163 cm och 59 kg som inte behöver gå ner i vikt, men ÄNTLIGEN får äta mig mätt utan att gå upp!). Har läst ett tjugotal böcker i ämnet, såväl teori- som repeptvarianten, och gillar denna och "Matrevolutionen" överlägset bäst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej