Du är här: Start / Betyg & recensioner / Monikas vardagsmat
Betyg & recensioner för

Monikas vardagsmat (Inbunden)

Kundbetyg 4

(50 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jättehärlig bok

Jättehärlig och inspirerande bok med fantastiska bilder, jag gillar Monika jättemycket
Jag bli alltid lika inspirerad av hennes böcker och mat och bak

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket trevligt upplägg

Eva Ferm-Ingman, 31 mars 2014

Har alla Monikas kokböcker och blir aldrig missbelåten. Enkla recept med sådant som man har hemma i kylskåp ock skafferi. Det gillar vi!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min goda Veckomeny

marie , 11 mars 2014

En helt underbar kokbok. Allting är gott, enkelt att tillaga och inga konstiga ingredienser.
Alla i familjen tycker om maten.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vardagsmat som kan funka som festmat

Siv Ekbom, 10 mars 2014

Boken innehåller bra mat som inte är krånglig eller tar lång tid att laga. Det finns många variationer på våra vanligaste råvaror som t ex lax och kycklingfilé. Jag vill genast prova alla recept.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lagar nästan varje dag ett rätt från boken och det...

Therése Johansson, 22 januari 2014

Lagar nästan varje dag ett rätt från boken och det blir så gott och enkelt att laga till. Hela familjen är supernöjd!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min bästa kokbok. Använder olika recept flera dagar i...

Min bästa kokbok. Använder olika recept flera dagar i veckan. Gett den i present till barn och systrar. Enkla, goda, lättlagade rätter med inte alltför många ingredienser.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration!

Lena Carnmo, 25 september 2015

En av de vackraste och mest inspirerande kokböcker jag någonsin sett. Vettiga grundrecept, husmans- och ny spännande mat blandat (och inte ingredienser som bara finns i delikatessbutiker i storstäder). Underbar bok - perfekt present!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket bra kokbok! Perfekt till både vardag och...

Charlotte, 20 december 2013

En mycket bra kokbok! Perfekt till både vardag och lite festligare. Ungarna gillar all mat som vi gjort ur denna bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alldeles, alldeles underbar! Man blir verkligen...

Lena, 7 juni 2013

Alldeles, alldeles underbar! Man blir verkligen inspirerad till att laga alla rätterna och boken är bra både för nybörjare och de som "kan" laga mat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket trevlig bok - Monika är en fantastisk...

Ingeswar, 25 april 2013

Mycket trevlig bok - Monika är en fantastisk inspiratör och dessutom duktig kock. Enkelt och gott - precis vad jag vill ha till vardags:)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej