Du är här: Start / Betyg & recensioner / Glöm inte att låsa
Betyg & recensioner för

Glöm inte att låsa (Pocket)

Kundbetyg 4

(100 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Vi läsare brukar tala om bladvändare, men här försökte...

Bokrotad (Stockholm), 5 december 2013

Vi läsare brukar tala om bladvändare, men här försökte jag nästan läsa flera blad/sidor på en gång, för jag ville så hjärtslitande gärna veta vad som skulle hända!
Kära nån, denna bok gjorde mig så nervös så upprörd och även förbannad! Det är inte ofta man hittar en bok som är så spännande att man nästan glömmer att andas...

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläste!

Maria Stidell, 13 februari 2014

Den gick aldrig till överdrift! Mycket bra skriven och man ville inte lägga boken ifrån sig. Vill läsa mer av den här författaren.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande!

Linda , 18 mars 2017

En mycket läsvärd bok. Men en aning seg/rörig att komma in. Men ju mer man läser desto mer spännande blir den och det är svårt att lägga ifrån sig boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Johanna, 29 mars 2016

Spännande och lite läskig bok, men seg emellanåt. Mycket upprepningar men när den väl tar fart är den faktiskt läsvärd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oerhört spännande!

Anne, 31 augusti 2015

Mycket spännande thriller som är svår att lägga ifrån sig. Ingående skildringar av psykisk terror och inget jag rekommenderar för mycket känsliga personer som riskerar att få mardrömmar. Välskriven bok av en författare som är insatt i psykologi och polisarbete.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Milada Holmgren, 25 augusti 2015

Otroligt spännande o välskriven...jag i princip sträckläste den,kunde inte släppa den....känns som något som verkligen kan hända...kommer att läsa om den om ett tag

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra rysare...

Inger Schill, 19 augusti 2015

Boken "glöm inte att låsa" är en modern och riktigt bra rysare.
Fick gåshud. Storyn känns verklig och aktuell. Handlar om en
relations-stalkare och vad en sådan person kan hitta på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

GUNILLA NORBÄCK, 7 augusti 2014

Verkligen en sträckläsningsbok, tyckte att varannat-kapitel-principen var lite jobbig först men det var ju det som gjorde boken. Mycket bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

glöm inte att låsa

Emma Ling, 4 juli 2014

En otroligt spännande bok. Jag kunde inte släppa den utan läste ut den på en dag. Rekommenderar den verkligen då detta verkligen skulle kunna hända vem som

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej