Du är här: Start / Betyg & recensioner / Inte riktigt enligt plan
Betyg & recensioner för

Inte riktigt enligt plan (Pocket)

Kundbetyg 3

(95 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lättläst

Agneta , 8 maj 2017

Bra bok till badstranden eller något. Lättläst, enkelt, ganska underhållande. Inget man funderar på efteråt.
Hamnar i facket, inte behöva tänka, förströelse litteratur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som inte behöver tankeverksamhet

Hanna Elisabeth , 14 juli 2016

En bra och avslappnande bok, som är lik Denise Rudbergs tidigare romaner. Helt klart läsvärd om man som jag älskar Rudberg sätt att skriva och uttrycka sig!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst.

Lil Bohlin (DJURSHOLM), 20 februari 2016

En mycket lättläst bok. Ingen större koncentration behövs.Boken är underhållande. Passar som reselektyr och på semestern. Roligt med två författare som kompletterar varandra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok man kan undvara!

Marianne Nilsson, 17 september 2015

Denna bok är nog en av de sämsta jag läst! Bara en tonårsnovell - lika de jag läste som tonåring i Min Melodis Hjärtebibliotek!
Lägg inte tid och pengar på denna!
Ville helst inte ge någon stjärna alls men var tvungen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nja

/Susann, 12 september 2015

Har läst Rudbergs två första i Noir-sviten, den här boken är långt ifrån samma klass.
Ganska intetsägande, men mycket förutsägande, om man säger så...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Extremt lättläst och förutsägbar

Marve, 22 augusti 2015

En vanlig kärlekshistoria. Här finns mycket yta men inte så mycket till djup. Det mesta är förutsägbart. Det mest utmärkande för boken är att den är extremt lättläst. Vips så är den slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Chicklit

Tezz, 3 augusti 2015

En alldeles enkel och underhållande semesterbok. Skulle inte vilja ha den oläst. Den passade mig. Enkel, korta kapitel och tilltalande story. Som livet blir ibland.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt semesterpocket

Camilla (Linköping), 14 juni 2015

Efter upptäckten av Marianne Jidoff-böckerna blev jag nyfiken på att läsa något mer av denna författare och valde då "Inte riktigt enligt plan". Den håller inte samma kvalité som Jidoff-serien men är ändå läsvärd och underhållande på sitt sätt.

"Inte riktigt entligt plan" handlar om relationer, känslor och förvecklingar. En enkel och lättsam bok som fångar mitt intresse med sin blandning av glädje och vemod, troligtvis för att jag många gånger kunde relatera till min egen verklighet och vardag där allting inte alltid går spikrakt framåt.

Den här boken är inget nobel-material men den känns väldigt varm och roande för stunden. Skulle rekommendera den om man vill läsa något lättsamt och vardagsnära och eftersom den är ganska tunn passar perfekt för några dagar på landet, under tågresan eller på stranden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej