Du är här: Start / Betyg & recensioner / Jag lät dig gå
Betyg & recensioner för

Jag lät dig gå (Pocket)

Kundbetyg 4

(96 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande

Karin, 12 december 2018

En riktigt spännande bok med flera överraskande vändningar. En bladvändare som kröp under skinnet på mig. Bra miljö- och personskildringar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra!

Erika , 14 november 2018

Spännande bok med hastig vändning och bra karaktärer! Kan vara svår att läsa för känslig föräldrar dock, men om du klarar att läsa baksidetexten/informationstexten och vill veta mer tycker jag att du ska testa!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket fina person- och naturskildringar

Den fångade mig från första sidorna, läste den med stort intresse. Bra berättelser om huvudpersonerna och jag kände starkt med/mot personerna. Naturskildringarna kändes så äkta

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra!

Hedvig Waldenström , 12 juli 2017

Jag kan verkligen rekommendera den här boken. Den är inte bara spännande, sorglig och fruktansvärd, utan också VIKTIG. Den berör ämnet våld mot kvinnor i nära relationer.

Jag berördes så starkt av den här boken och hoppas att många andra kommer läsa den med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag lät dig gå

Barbro Rickstrand, 29 mars 2017

En riktigt spännande, rörande bladvändare. Det här är Clare Mackintosh debutroman, hon har tidigare arbetat som polis och handlingen utgår från ett fall som hon var med och utredde. Boken är spännande från början till slutet och en bit in i boken tar handlingen en vändning som man absolut inte kan förutse. Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ruggigt bra

Susanne Dahlén, 28 mars 2017

En mycket spännande psykologisk thriller! Jag kom fort in i handlingen och hade svårt att lägga ifrån mej boken. Berättelsen innehåller både lite romantik, tragedi och framförallt spänning plus en helt oväntad vändning som överraskar och sätter ett helt annat perspektiv på det som hänt. Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Överraskad i dubbel bemärkelse

secostb, 1 mars 2017

När jag såg boken ligga på hitlistan fångade den min nyfikenhet men texten på baksidan lockade inte nämnvärt. När jag trots allt började läsa den så visade det sig att boken var förvånansvärd trevlig, karaktärerna stillsamma och miljön mäktig. Trots att jag inte varit där, längst kusten i England kunde jag riktigt känna vågorna slå in över de tvära klipporna med en outgrundlig ursinnighet. Detta var inte vad jag väntat mig och kom på mig att småle åt utvecklingen av boken men det som sen sker, ja, vad säger man för att inget avslöja men jag var tvungen att skrolla igenom texten en gång till för att se var jag blev lurad. Boken är inte lika tipptopp till slutet men jag avundas er som har boken kvar, ännu men inte så länge till oläst

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej