Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tomtespelet : en julsaga i 24 kapitel
Betyg & recensioner för

Tomtespelet : en julsaga i 24 kapitel (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(9 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kul idé

Ann, 28 december 2017

Rolig idé med en 24 kapitels bok som handlar om julrelaterade saker, förutom att det blir en julkalenderbok så lär man sig fakta om saker som mistel och julmust till exempel.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En julkalender i bokformat.

Gullis lästips (Rönninge), 23 november 2020

Tomtespelet är en julkalender i bokformat med fokus på det som faktiskt är viktigt till jul, vänskap och gemenskap, men på ett modernt och nytt sätt som fångar läsaren.

"Tomtespelet är en fin julhistoria som handlar om den elvaårige pojken Michael som under en julmarknad träffar en man som verkligen ser ut som självaste jultomten.

Den mystiska jultomten erbjuder Michael att vara med i ett spel som går ut på att han varje dag ska göra något kul, intressant eller nyttigt varje dag fram till julafton. Michael tycker det verkar spännande och dessutom kan man vinna ett fint pris så han går med i spelet.

Varje dag kommer ett sms och på kvällen får Michael kommentarer om dagens övning och hur det går i tävlingen. Det är spännande med de olika uppmaningarna, en del är riktigt kluriga och knepiga. Michael måste också vara extra snäll och påhittig för att avancera snabbare i tävlingen.

Tävlingen börjar för... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnen dissa den efter 6 kapitel.

Trolla , 1 januari 2018

Till och med 7 åringen dissa den redan efter 6 kapitel. Jag hade tänkt att även 12 åringen som annars gillar högläsning skulle gilla den, men det gick inte.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej