Du är här: Start / Betyg & recensioner / Stickarens stora mönsterbok : en inspirerande handbok med 300 mönster man verkligen behöver kunna

som ett lexikon

Angelika Schindler-Egl, 22 oktober 2015

sökte länge efter mönster som jag hittade nu i boken. Bara att börja och prova. Enkla förklaringar och tydlig skriven.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

Maria Theresa Nilsson, 14 april 2015

Jätte bra bok med många fina mönster och många olika tekninker. Har även den för virk möster och jag kan verkligen rekomendera båda.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättefina och inspirerande mönster!

Lena, 14 januari 2015

Denna bok rekommenderar jag varmt till alla som vill sticka mönster eller lära sig mer om ämnet, boken innehåller massor av fina mönster i olika svårighetsgrader, det finns mönster även för den som inte är så van att sticka och för nybörjaren, lika väl som för stickproffset . Boken är informativ och inspirerande och du får en hel del fakta om mönsterstickning. Stickskola för nybörjaren och den ovane.
Boken borde finnas i bokhyllan hos alla som stickar eller vill lära sig att sticka.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Informativ och inspirerande. Ett måste om man vill...

Valldastickan, 1 oktober 2013

Informativ och inspirerande. Ett måste om man vill variera favoritmönster. Mönstren passar till allt från handledsvärmare till slipovers och filtar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk uppslagsbok som jag kommer ha nytta av...

Annis, 15 augusti 2013

Fantastisk uppslagsbok som jag kommer ha nytta av alltid! Har aldrig sett så många förslag nånstans. Rekommenderas varmt till alla stickerskor/stickare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt rolig bok att ha för att hämta inspiration...

Anne Persson, 13 augusti 2013

Väldigt rolig bok att ha för att hämta inspiration ifrån eller där man får hjälp att klura ut ett mönster som passar just till DEN DÄR kreationen. Ett MÅSTE i en stickares boksamling..;)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den bästa bok i den här genren, som jag har haft...

Ulla Normann, 24 juli 2013

Den bästa bok i den här genren, som jag har haft tillgång till. Lätt att läsa mönsterbeskrivningarna, tydlig och väldigt vacker. Man blir verkligen sugen på att börja sticka omedelbart. Det enda negativa jag kan komma på är att det möjligen blir svårt att välja mönster.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk inspirations källa, den kan jag...

Mona Andersson, 18 maj 2013

Fantastisk inspirations källa, den kan jag rekommendera med gott hjärta. Fina bilder samt bra mönster beskrivning. Man får många egna ideér .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är väldigt inspirationsgivande. Vid idétorka är...

Louise Hellman, 20 april 2013

Boken är väldigt inspirationsgivande. Vid idétorka är den helt suverän att ta fram för att ge dig antingen hjälp eller inspiration när du inte vet vad/hur du ska göra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej