Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vila i frid
Betyg & recensioner för

Vila i frid (Pocket)

Kundbetyg 4

(271 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Vila i frid

Strulputte, 30 juni 2017

Handlingen är förlagd till ett spahotell på Hasseludden utanför Lidingö i Stockholms skärgård.
Fyra mord på kort tid, utan något mer gemensamt än att de sker där.
Polisen är konfunderad. Emma Sköld letar och funderar febrilt. Mot slutet av boken får hon äntligen tag på en ledtråd som visar sig stämma, och mördaren kan gripas. Så ska en bra deckare skrivas,
En mycket bra bok! Rekommenderas.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

semester

Annki, 29 augusti 2019

En bok som passar perfekt på en strand eller klippa långt ifrån vardagens plikter. Jag roade mig kungligt med denna bok i tre dagar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Deckarrecension

Bitte, 19 november 2018

Mycket spännande och jag ville aldrig sluta läsa. Första gången jag läste en bok av Sofie Sarenbrant. Har fler som väntar och kommer läsa mer av Sarenbrant.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svårt att lägga ifrån sig boken

Jessica LM Persson (Skänninge), 1 mars 2017

Helt underbara böcker. Bra språk som gör det lätt att läsa. Man blir bunden och bara läser å läser.Hela serien är helt fantastiskt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenbok

En spännande thriller som är spännande rakt igenom. Lättläst och begriplig som passar alla läsare. Givetvis finns den med bästa pris på Bokus

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Love it!

Anki, 8 juli 2015

Jag tycker att Sofie Sarenbrant är en av Sveriges bästa författare, hon skriver så enkelt och samtidigt så spännande. Jag kan inte släppa hennes böcker när jag väl har börjat läsa dom. Rekomenderar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en bra deckare av Sofie Sarenbrant

Kerstin Holmström, 22 juni 2015

Spännande och grym historia. Läsvärd!
Inte hennes bästa hittills men mer än godkänd. Läser Andra andningen nu med stor spänning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Deckare med en touch av relationsdrama i spamiljö

Johanna, 14 februari 2015

Tycker verkligen om Sofies stil där böckerna inte är typiska deckare utan en lite lättare variant där man även får följa med i delar av huvudpersonens och andra karaktärers vardag. Däremot tycker jag att man får läsa om nästan för många andra personer än huvudpersonerna i boken, blir lite rörigt. Skulle hellre få veta mer om t.ex. Emma Sköld. Boken utspelar sig främst på en plats, spat, vilket är lite ovanligt men som gör boken extra spännande och "hemtrevlig" om man kan säga så om en deckare. Språket är lätt och flyter på bra. Ser fram emot att läsa nästa bok i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Emma Sköld nej tack!!!

Lia, 30 juli 2014

Tyckte inte alls om boken! Hade en del
svåra ord jag inte kunde läsa & förstod
ej vad dom betyder 😁 Platsar ej i min
bokhylla om kriminalsnuten Emma Sköld!
Har boken vecka36 som är kanon!!
Håller mig till det gänget istället!!! 😊

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej