Du är här: Start / Betyg & recensioner / 61 timmar
Betyg & recensioner för

61 timmar (Pocket)

Kundbetyg 4

(60 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

nyskapande lee child

mormor o farmor, 21 april 2016

väldigt annorlunda jack reacher, trög i början, men växte mot slutet när man förstod upplägget,
betydligt mindre våld, mer tanke

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantasin tagit slut?

Lars Eric Dentner, 5 januari 2016

En svagare historia som känns lite tjatig och inte Lee Childs vanliga tempo. Ett par sekvenser som inte verkar trovärdiga försämrar också helheten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt OK

Dablo82, 12 juni 2015

Man vet alltid vad man får när man läser Lee Child. Historierna om Jack Reacher är alltid underhållande men det är inga böcker man kommer ihåg särskilt lång tid efter man har läst dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

61 timmar i pocket form

Mike , 16 juni 2014

Visserligen skriver Lee Child alltid i korta meningar och med snabba händelsevändningar. Det brukar jag tycka om. Men - i just denna bok upplever jag hans skrivstil på något sätt lite annorlunda och med luckor i händelseförloppet.
Men det är min subjektiva bedömning och kommer inte att påverka framtida inköp av hans böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jack Reacher

Anton Hagard Persson, 26 februari 2014

Spänning från pärm till pärm!

Ett måste för intresserade av kriminalböcker blandat med militära inslag.

Väntar på nästa bok om Jack Reacher.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den är läsvärd men tillhör inte de bättre i serien om...

Rolf Vikström, 28 oktober 2013

Den är läsvärd men tillhör inte de bättre i serien om Jack Reacher. Dock fullt godkänd och kan rekommenderas även om man inte får det där behovet av att sträckläsa som man brukar få av Lee Childs böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Även om jag läste boken i "fel ordning", ( läste den...

Anna Margareta Cecilia Högh, 26 augusti 2013

Även om jag läste boken i "fel ordning", ( läste den före "Värt att dö för" som utspelas alldeles innan den här boken) så har man full behållning av historien! Precis som förväntat handskas Jack Reacher med den uppkomna situationen på sitt alldeles egna sätt och sitt eget rättvisepatos! Och som vanligt när det gäller Lee Childs böcker kan man inte sluta läsa förrän man kommit till sista sidan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven och spännande, började redan på ett tidigt...

Birger Larsson, 21 augusti 2013

Välskriven och spännande, började redan på ett tidigt stadium sträckläsa för att komma till slutet. Kommer inte att missa någon annan utgåva av Lee Child.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte den bästa i serien men läsvärd som alltid när det...

anne johanson, 6 augusti 2013

Inte den bästa i serien men läsvärd som alltid när det handlar om superhjälten Reacher. Orealistiska förmågor har denne man, men det är en del av läsupplevelsen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En seg handling där Lee Child låter Reacher mer agera...

Åke Hägglund, 31 maj 2013

En seg handling där Lee Child låter Reacher mer agera som en reserv inom snöröjningen än den smarte f.d. militärpolis som läsarna är bortskämda med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej