Du är här: Start / Betyg & recensioner / Betvingade
Betyg & recensioner för

Betvingade (Pocket)

Kundbetyg 4

(166 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket bra bok om du gillar historiska romaner.

Alma Gunilla Stenlund, 4 oktober 2016

Gillar denna bok skarp,. Bra skriven jag blev förflyttad i tanken bakåt i tiden. Ser fram emot att läsa del 2

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kommentar/Kundbetyg "Betvingade"

Jag tyckte om handlingen. texten löper bra och håller en fängslad samtidigt som man kan lägga ifrån sig boken. Att komma tillbaka berättelsen går lätt. Simone Ahlstedt har god språkhantering.
Mvh

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vill aldrig sluta läsa

NINA PRESSFELDT, 16 juli 2015

Jag har väl inte alltid tyck om att läsa, men Simonas böcker får en bara att vilja fortsätta. Jag har läst Gray serien och även Crissfire serien. Simona är i särklass den bästa författaren jag läst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok

Cecilia , 29 maj 2015

Har nu läst alla hennes böcker och märkt att de är snarlika allihop. Samma handling men med olika historier.
Det blev spännande på de sista 50-60 sidorna

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläsning

Voko (Gävle), 7 januari 2015

Tycker Simonas böcker är underbara.
Sträckläser dem, som tur var har jag varit ledig under julen :-)
10 ggr bättre än "50 nyanser..."-serien enligt min åsikt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen !!

Jessica Andersson Larsdotter, 27 november 2014

En fantastisk bok som jag sträckläste från pärm till pärm. Lagom av allt, spänning, historia, misär, kärlek, humor och sex

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En favorit

Sandra , 14 februari 2014

En fantastisk bok som är svår att lägga ifrån sig. Har man börjat läsa denna kommer man inte att vilja lämna karaktärerna utan att få veta mer om dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar Simonas båda andra historical romance, men den...

Pia, 8 januari 2014

Älskar Simonas båda andra historical romance, men den här håller inte samma höga klass innehållsmässigt. Den blir lite för slät för min smak, lite för mycket Harlekin. Dock är den fortfarande läsvärd och väl värd sina tre stjärnor. Kunde blivit fler om intrigen haft fler konflikter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Om man är ute efter ren nöjesläsning är det här en bra...

Anna, 15 oktober 2013

Om man är ute efter ren nöjesläsning är det här en bra och spännande bok som man kan sträckläsa på en kväll. Det var den första boken jag läste i Romance-genren och jag tror inte riktigt att romance är riktigt min cup of tea. Jag har lite svårt för det här konceptet med den misförstådda, hårda, farliga mannen som ska tämjas. Men som helhet en bra bok och väl värd pocketpriset.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej