Du är här: Start / Betyg & recensioner / Andra andningen
Betyg & recensioner för

Andra andningen (Pocket)

Kundbetyg 4

(320 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Riktigt bra!

Zandra Marielle Johansson, 15 april 2018

Författaren har en tendens att dölja gärningspersonen till allra sista sidorna utan att krångla till storyn, vilket gör att hjärnan får arbeta och fantasin flyga!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Andra andningen

Strulputte, 2 juli 2017

Stockholm Maraton. Att springa Maraton känns för mig ogenomförbart. Att springa i spöregn och kyla känns helt omöjligt. Därför beundrar jag alla löparna i boken, och Författarinnan, som skildrar spring, spöregn och kyla så spännande.
Redan direkt efter starten segnar en löpare ner. Vid Rålambshovsparken hittas en löpare mördad. Polisen Emma Sköld råkar vara där. Hon tar tag i och börjar nysta i mordet. Ganska snart ser hon ett samband med en ung flickas död ett år tidigare. Hon börja då misstänka ett par löpare, men det visar sig inte vara någon av dem som har mördat de två löparna.
Boken har ett bra tempo. Vem mördaren är kommer fram först i slutet av boken, vilket gör att spänningsnivån och mina funderingar på vem den skyldige är hålls uppe.
Sofie Sarenbrant skriver lättläst, spännande och bra. Inte gärna ville jag lägga ifrån mig boken för att sova. Först på loppets mållinje kunde jag läsa mördarens namn och släcka sänglampan.
Rekommenderas verkligen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra

Martina , 1 juni 2017

En bra spännande bok, om Emma Sköld. Man börjar läsa direkt vid handlingen, och då blir det spännande! Bra att det händer spännande saker på en gång. Det blir en röd tråd igenom hela boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

...

Jessica LM Persson (Skänninge), 1 mars 2017

Helt underbara böcker. Bra språk som gör det lätt att läsa. Man blir bunden och bara läser å läser.Hela serien är helt fantastiskt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande men besviken på slutet

Gun (Skillinge), 13 oktober 2016

Jag tyckte boken var väldigt bra och spännande svårt att lägga den ifrån mig på kvällarna. Blev tyvärr besviken på slutet vem mördaren var. Hade väntat mig mer "aha"-känsla. Nu blev det bara "jaha" sen ingen mer.
Gun

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Måste läsas

Spännande lättläst , bra från början till slut. Rekommrnderar denna bok som jag sträckläste på två dagar. Köp den med bästa pris på Bokus

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superspännande !

läst mycket, 2 januari 2016

En bladvändare kunde inte släppa boken som verkligen fångade mig direkt! Kan absolut läsas fristående från de andra böckerna i serien!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst sommarläsning

Sanna, 3 augusti 2015

Om du gillar lättlästa däckade är Sofie Sarenbrants böcker att rekommendera skarpt! Andra andningen är spännande, underhållande och har 'det' som gör att man inte vill lägga boken ifrån sig förrens man vet vem som är mördaren. Gillar boken, men kan tycka den är något svalare än de andra böckerna i samma serie. Rätt snabbt förstår man vilka som är inblandande, men varför och vem den faktiska mördaren är får man först klart för sig mot slutet. Personligen föredrar jag att bli mer förvirrad kring fallet hela vägen till sista sidorna... Att man får komma närmre huvudkaraktärernas tankar och känslor ger trots allt den extra där charmen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så spännnande

Anki, 8 juli 2015

Har läst alla Sofies böcker och jag tycker hon är så bra. Och den här är inget undantag. Läs den ...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej