Du är här: Start / Betyg & recensioner / Visning pågår
Betyg & recensioner för

Visning pågår (Pocket)

Kundbetyg 4

(249 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Löjlig story

Maria, 19 juni 2015

Jag har läst de andra böckerna i serien och den här är den sämsta av dem, med löjligt slut. Intrigen är bara för mycket. Jag skulle hellre välja något annat om jag ville ha en deckare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rysande

Terttu Varonen, 15 juni 2015

Svårt att förutse slutet. En fängslande bok. Kommer absolut att köpa fler böcker skrivna av Sofie Sarenbrant. Bara längtar till nästa bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sarenbrant lyckas igen!!

ElinsBokhylla , 14 mars 2019

Återigen lyckas Sarenbrant med att placera ett mord i en udda miljö, jag börjar se ett tema och jag gillar det. Det är även väldigt smart eftersom man blir lika överraskad varje gång och man får sig ännu en utmaning för att lösa bokens mord.

Ser fram emot att se vart Sarenbrant tar oss i nästa bok!

Dock är det lite tjatigt att huvudkaraktärens syster alltid tycks dyka upp vid brotten eller ha någonting med brotten att göra. Nu efter tredje boken börjar bli lite larvigt. Men jag antar att det för med lite mer spänning och nöje i läsningen. Många karaktärer är bra men ibland kan det bli lite för många.

Däremot måste jag säga att slutet på Visning Pågår är väldigt svår att lista ut, jag tycker om när det är tvistar och överraskningar i böckerna och det är verkligen något som Sarenbrant är bra på. Hålla hela spänningen från första till sista sidan!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ruggigt pågår visningen

Strulputte, 5 juli 2017

Författarinnan lyckas hålla läsaren på halster i boken. Den är verkligen ruggigt bra. Tanke:
"Jag måste läsa ett kapitel till"! En tjock bok, men lättläst. Offer och tilltänkta gärningsmän tycker jag beskrivs bra, även polisens arbete och slutsatser för anhållande.
Ett stort plus är att kapitlen är korta. Språket är rappt, händelseförloppet ändå tydligt.
Man måste läsa vidare om Kriminalinspektör Emma Sköld försök att lösa morden,
samtidigt som hon bär på en kommande tillökning. Det tar på krafterna.
Genom att "inte berätta allt", blir upplösningen överraskande och pirrigt spännande.
Författarinnan lurade i alla fall mig.
Nu är det bara att hugga in på nästa bok om Emma Sköld och hennes kommande baby?
Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Överraskande twist på slutet

Jessica LM Persson (Skänninge), 1 mars 2017

Helt underbara böcker. Bra språk som gör det lätt att läsa. Man blir bunden och bara läser å läser.Hela serien är helt fantastiskt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Denna måste läsas

Eura 2011, 26 september 2016

Sofie Sarenbrant har blivit en ny favoritförfattare. Denna boken är verkligen bra. Och vilket slut.....
Hela serien med Emma Sköld som kriminalinspektör är väldigt bra.
Författaren håller en hela tiden på spänning, det är ju så en deckare ska vara.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning från första till sista sidan

Sofie Sarenbrant lyckas hålla alla läsare på halster med sina böcker. Har du läst en av hennes alster vill du läsa alla

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande läsning

Disco (Sundbyberg), 16 mars 2016

Bra och lagom fängslande bok. Man kan lista ut mycket på slutet av boken.Tjock bok men lättläst. Kan rekommendera den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grymt bra läsning!

Ewelina, 22 augusti 2015

Jag tänkte att boken hade en bra titel och började och läsa. Det var svårt och slita sig ifrån den! Man ville bara läsa och läsa för att se vad som hände med personerna i boken. Mycket lättläst bok och bra med korta kapitel!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej