Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skuggsida
Betyg & recensioner för

Skuggsida (Inbunden)

Kundbetyg 3

(25 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastiskt spännande

Ulla Strömberg Tuveson, 28 november 2017

Denna deckare är definitivt en av de bästa jag läst genom många år.
Missa inte denna bladvändare.
Det går inte att lägga ifrån sig boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en favorit

Denna bok är precis lika bra som Mörk jord. Kul när man känner igen karaktärerna från boken innan. Dessutom tar handlingen en helt annan vändning än vad jag trodde från början. Spännande!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

I somras så läste jag Belinda Bauers första bok, "Mörk...

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 6 januari 2014

I somras så läste jag Belinda Bauers första bok, "Mörk jord" och jag tyckte att den var mycket, mycket bra. Nu har jag läst Belinda Bauers andra bok, "Skuggsida" som är en fristående fortsättning på den första boken. Och den här var precis lika bra. Om inte kanske till och med ännu bättre.

Jag kunde inte lägga ifrån mig boken, för den var så otroligt fängslande och spännande. Lättläst och välskriven var den också. Nu ser jag fram emot att läsa den tredje fristående boken i serien. Rekommenderar verkligen Belinda Bauers böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Snäppet bättre än Mörk jord. Så spännande!

Elisabeth G, 14 april 2012

En mycket spännande och välskriven bok med en alldeles fantastisk realism. Belinda Bauer har verkligen förmågan att skapa otäcka och obehagliga stämningar. Sträckläste!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr blev jag inte såld!

Malin H, 13 april 2012

Det första jag reagerade på var de otroligt långa kapitlen som gjorde det lite krångligt för mig att läsa. Jag lägger ogärna ifrån mig en bok om jag inte kommit till ett nytt kapitel men det var lite svårt att göra så här. Några delar innehöll också väldigt mycket kursiva bokstäver, vilket skulle betona vissa ord men blev lite irriterande i dialogerna eftersom det användes hela tiden. En annan grej som jag diskutera med min sambo var huruvida man gick in med en inställning till boken redan efter att man sett omslaget och vems fel det egentligen var. Det kan ju inte enbart vara mitt fel om jag uppfattar omslaget som tråkigt och därför dömer boken utefter det, eller?

Boken var dock välskriven och det var en ganska så intressant intrig. Det var relativt enkelt att sätta sig in i de olika karaktärernas situationer men Marvel tyckte jag inte alls om. Alldeles för präktig och snobbig för min smak!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej