Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gone Girl
Betyg & recensioner för

Gone Girl (Storpocket)

Kundbetyg 4

(50 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Gone Girl en annorlunda thriller

Eva Gunilla Kristina Gademan, 2 december 2014

Gone Girl är berättelse som börjar bra men så småningom blir litet rörigt. Det gäller att vara koncentrerad då man läser den. Onödigt utdragen mot slutet skulle tjänat på att kortas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Många oväntade vändningar

Läshuvudet, 17 oktober 2014

Intrigen är styrkan i den här boken. Vändningarna är flera. Som läsare blir jag överraskad gång på gång.
I början var jag irriterad över en inledande pratighet och en del märkliga ordvändningar (som kan ha med översättningen att göra), men sedan tyckte jag att pratigheten blev mindre påtaglig och språket bättre. Möjligen sögs jag helt enkelt in i storyn. Mycket spännande!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skrämmande och imponerande bladvändare!

Rebecca F, 6 oktober 2014

En obehaglig thriller med en skrämmande och imponerande berättelse. Välskriven och den är njutbar rakt igenom! Ja, man kan fråga sig om vem är den största galningen? Den är inte bara mörk utan den är kolsvart och en riktig bladvändare.

Rekommenderas starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr

Anki Rosendahl, 1 oktober 2014

Alltför hyllad, jag tycker den är så seg och långtråkig att jag inte har kommit längre än de första 150 sidorna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gone Girl

Eva Maria Brand, 4 augusti 2014

Boken var riktigt bra, kanske lite trögstartad, men väl värd att läsa. När den väl "kom igång"
så var det svårt att lägga boken ifrån sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kondition krävs

Birck, 23 juli 2014

Trehundra sidors bakgrund kräver lite för mycket av läsarens kondition. Om man står ut är resten av boken mycket bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Annorlunda och rolig!

Emelie, 27 juni 2014

Den här deckaren är inte en vanlig, läskig och allvarlig deckare. Den har mycket ironisk humor och är skriven ur två personers perspektiv. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillade den inte.

Therése , 23 juni 2014

Trots att den var välskriven och rapp och hade ett väldigt driv så tyckte jag den var rätt tråkig. De två huvudkaraktärerna var djupt osympatiska och det var svårt för mig att bry mig om dem. Nej, inget för mig. "Mörka platser" var mycket bättre!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej