Du är här: Start / Betyg & recensioner / Eldvittnet
Betyg & recensioner för

Eldvittnet (Pocket)

Kundbetyg 4

(216 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Grymt spännande!

Bokläsarn (Luleå), 29 december 2015

Favoriten (hittills) bland Kelplers verk. Galen dramatik direkt i bokens inledning. Sedan växer den bara i styrka. Missa inte detta spänningens mästerverk!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande direkt från start.

Lina Ellen Grönlind, 26 juni 2015

Den var spännande direkt från början nästan hela vägen till slutet. Slutet förklarade en hel del. Den handlade om ett intressant och aktuellt ämne. Riktigt bra spänningsbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man kan ej lägga ifrån sig den.

Jennie Engström, 25 november 2014

Denna bok var otroligt bra och jag läste ut den på bara några timmar! Detta är en bok som man inte kan lägga ifrån sig, man fastnar på en gång!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket spännande deckare

Vera, 18 november 2014

Har inte hunnit läsa så mycket men den är svår att lägga ifrån sig. Den blir bättre och bättre. En riktig bladvändare. Kepler skriver otroligt spännande böcker

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa deckarserie jag läst

Nicole, 25 augusti 2014

Efter Kråkflickan-serien törstade jag efter liknande gripande historier. Jag hittade då Keplers böcker och föll direkt.
Behövs egentligen endast ett enda ord; LÄS!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

:)

Sofia, 20 mars 2014

Lars Kepler gör mig inte besviken. Svårt att lägga ifrån mig den här och precis som med den första så sträckläste jag den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktig bladvändare.

ankanaw, 10 mars 2014

Så spännande och bra bok. Så bra skriven också. Rekommenderar den till alla som gillar spänning och andra också förstås. Väntar på nästa bok i serien som jag skickat efter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kepler skriver de bästa svenska deckare, tycker jag....

Auni Kevät-Säde Ahonen, 1 november 2013

Kepler skriver de bästa svenska deckare, tycker jag. Det får naturligtvis inte att jämföra deckare med skönlitteratur, men det tror jag de flesta läsare vet. Det finns en förutsägbarhet i alla deckare och så ska det väl vara, annars är de inte trogna sin genre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra och spännande precis hela tiden, jag...

Sonja Michaela Bohlin, 12 juli 2013

Mycket bra och spännande precis hela tiden, jag sträckläste den. Otroligt välskrivet med bra, flytande språk. Det är mycketr psykiatri och det gillar jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej