Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vattenänglar
Betyg & recensioner för

Vattenänglar (Pocket)

Kundbetyg 4

(156 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Gillar Malin Fors och hennes öde i Linköpings...

Bosse, 4 maj 2013

Gillar Malin Fors och hennes öde i Linköpings polisdistrikt. Det här är väl inte den bästa av Kallentofts böcker men läsvärd. Kallentofts skrivarstil berör och känns bra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vattenänglar

Lena Ann-Christin Sjöström, 3 februari 2015

Kuslig!
Hänger med mig ännu, kan det verkligen vara sant?
Mons Kallentoft skriver mycket trovärdigt och verklighetsnära och med stor vidd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bokslukare

anita sävström, 16 oktober 2014

Bra, spännande, annorlunda man vill ju veta hur allt utvecklar sig Malin Fors, hennes familj och hennes missbruk. Hoppas på fler.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kallentoft kan sin sak, duktig skribent och kan...

molkosaki, 24 oktober 2013

Kallentoft kan sin sak, duktig skribent och kan tekniken för att hissa spänningen. Jag är inte missbelåten. Ändå saknar jag lite mer själ och djup i berättelsen. Läs Nesser och jämför så förstår ni kanske vad jag menar. Jag tror Kallentoft kan ännu bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra bok som man vill bara läsa mer och mer utav....

Nina Andersson, 3 september 2013

En bra bok som man vill bara läsa mer och mer utav. Ser fram emot att läsa nästa bok utav Mons Kallentoft.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillar man de förra böckerna om Malin Fors gillar man...

Blomman, 8 augusti 2013

Gillar man de förra böckerna om Malin Fors gillar man den här. Man vet vad man får, det fortsätter i precis samma stil.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillar man böcker som beskriver allting in i minsta...

Jenny , 19 juni 2013

Gillar man böcker som beskriver allting in i minsta detalj så har ni en bra bok här.
Jag har alltid gillat Kallentofts skrivstil men i just denna bok känns det som att det går lite till överdrift med alla detaljer...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som vanligt med Kallentoft är spänningen hög stora...

Lars-Olov Norling, 23 maj 2013

Som vanligt med Kallentoft är spänningen hög stora delar av boken. I den här boken finns många bottnar och mycket god läsning att hämta innan sista sidan ligger uppslagen framför dig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej