Du är här: Start / Betyg & recensioner / I stundens hetta
Betyg & recensioner för

I stundens hetta (Pocket)

Kundbetyg 4

(103 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande

Maja Carlson (Boden), 18 juni 2014

Lika spännande som alla Viveca Stens tidigare böcker om morden i Sandhamn. Omöjligt att lägga ifrån sig. Bara älskar hennes sätt att skriva "pararellt" s.a.s och sen vävs det ihop i slutet. Klockrent.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

"I stundens hetta" liksom Viveca Stens tidigare böcker...

Roland Tidström, 15 september 2013

"I stundens hetta" liksom Viveca Stens tidigare böcker om sandhamnsmorden är trevliga att läsa. Den innehåller inte bara brott och polisarbete utan även beskrivningar av vardagen för de medverkande personerna. Det känns mysigt att läsa den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En typisk Viveca Sten story med mindre Nora än...

Tommy Svärd, 11 september 2013

En typisk Viveca Sten story med mindre Nora än vanligt. Ibland känns det som man läst den förut.
Underhållande och lättläst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

VS källa börjar sina. Personkaraktärerna är så målande...

Magnus Eklund (Sundbyberg), 10 augusti 2013

VS källa börjar sina. Personkaraktärerna är så målande beskrivna att de håller uppe intresset. I övrigt är storyn lite för lik de andra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det är alltid mysigt med svensk sommar i idyllisk (?)...

Kardemumma, 5 augusti 2013

Det är alltid mysigt med svensk sommar i idyllisk (?) miljö, Viveca Sten är också väldigt bra på att beskriva människor och deras tankar och känslor. Sammantaget en mycket lättläst och trevlig bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra spänning, man blev "fast" i handlingen, vill veta...

ewa sjöstrand, 15 juli 2013

Bra spänning, man blev "fast" i handlingen, vill veta mer. En bok svår att släppa. Lite trög i början, men det blir en bra berättad historia.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra o underhållande. Svårt att lägga undan den,...

Lisbet Anita Hallman, 1 juli 2013

Mycket bra o underhållande. Svårt att lägga undan den, man bara läser ock läser tills ögonen blö'r. Mycket spännande och samtidigt bra underhållning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lagom spännande. Känns som något som skulle kunna...

Lagom spännande. Känns som något som skulle kunna hända. Tycker om att följa personerna i boken, speciellt Nora. Tycker man skall läsa böckerna i rätt ordning för att hänga med bäst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den här boken sträckläste jag, det gick inte att lägga...

Lisbeth Marianne Larsson, 26 juni 2013

Den här boken sträckläste jag, det gick inte att lägga den ifrån sig. Det känns som om hennes böcker blir bättre och bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej