Du är här: Start / Betyg & recensioner / Läsarna i Broken Wheel rekommenderar
Betyg & recensioner för

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar (Pocket)

Kundbetyg 4

(145 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Härlig feel-good

Inger, 24 februari 2018

När jag väl kommit förbi det eviga uppräknandet av boktitlar och författare kunde jag inte lägga ifrån mig boken. Jag rekommenderar den verkligen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mysig må bra bok

britta roxin, 27 juni 2016

I början lite tjatig om ett stort antal författare o boktitlar men absolut värd att läsa, kan rekommendera den o även nästa bok av samma författare som är åndå bättre

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok

Lina Eriksson, 23 februari 2015

Jag tycker att boken är läsvärd och underhållande. Den känns däremot lite väl förutsägbar för att få ett högre betyg. Lättsam underhållning som passar bra i kollektivtrafiken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Måbra-bok

Lisbeth Flising, 19 februari 2015

*En bok man mår bra av och gärna läser om och om igen! Dessutom får man lust att läsa alla de böcker som rekommenderas i boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Goodwilbook

Pyret Nylander, 7 november 2014

Jag bara älskar den här boken. Det känns som om man lever med personerna i den lilla staden. Man bara vill att den ska fortsätta. Har köpt varsin bok till mina vuxna tjejer. Behåller min egen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar

Kicki, 4 november 2014

Det här är en feel-good bok, det händer inte så mycket men ändå vill man läsa vidare. Passar utmärkt en höstdag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig feel-good!

Ann, 30 oktober 2014

Oj en så härlig feel-good-bok! Leendet lekte på läpparna hela tiden då jag läste denna underbara lilla bok om en kvinna från Sverige som hamnar mitt ute i ingenmansland i USA.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig bok

Gunilla Ingegerd Maria Rask, 29 augusti 2014

En bok som man vill att den ska räcka länge. Trevlig att läsa. Ser fram emot nästa bok av författaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig bok!

Anna-Karin Carlsson, 8 augusti 2014

Trivsam bok, smårolig och stundtals gripande i sin vardagliga realism när orten beskrivs och människorna som lever där. Verkligen läsvärd och en härlig stund att se framemot.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej