Du är här: Start / Betyg & recensioner / Barnmorskan i Hope River
Betyg & recensioner för

Barnmorskan i Hope River (Pocket)

Kundbetyg 4

(93 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underbar

Helena , 13 juni 2016

Underbar bok med en historia som är lätt att leva sig in i. Sorglig och vacker på samma gång. Om man har lätt för att gråta bör den nog inte läsas offentligt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnmorskan

farmor, 15 maj 2016

Helt underbar.Var lite skeptisk i början, men det gick inte att lägga den åt sidan. Kan varmt rekommendera den. Önskade att för varje läst sida skulle det dyka upp en ny så att boken räckte hur länge som helst. Läs den!!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättesöt historia

Kerstin, 21 januari 2016

En söt och välskriven historia. Kan verkligen rekommenderas. Innehåller både glädje och sorg,
Man fångas med i historien och lever sig in i berättelsen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs den!

Helena Andersson, 28 februari 2015

En riktigt bra bok som speglar hur livet kunde vara i en del av USA under 30-talet. Man får en inblick i livets skeenden som i det här fallet barnmorskan Patience träffar på sin väg både yrkesmässigt och privat.
En bra bok att läsa i en bokcirkel med mycket att diskutera efter, tex rasdiskrimineringen som var en springande punkt genom boken och arbetsförhållanden i gruvorna mm.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

Camilla, 2 november 2014

Mycket bra bok, om segregering, fattigdom, givmildhet och verklig vänskap. Det gick inte att lägga ifrån sig boken, man ville bara läsa mer. När boken var slut, var det som att mista en vän.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

Simomali (Ånge), 23 september 2014

En helt underbar bok, gripande historia om hur det var innan segregeringen.
Man får följa barnmorskans öde och agerande för att ett liv ska få komma till världen på bästa sätt!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnmorska förr

Margareta Borring, 29 augusti 2014

Rolig att läsa, lite torftigt språk men det vägdes upp av intressant fakta. Extra intressant som barnmorska och historieintresserad. Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Barbro Gustavsson, 27 augusti 2014

En välskriven bok som värmer rakt in i hjärteroten. Se till att ha gott om tid när du sätter dig för att läsa, den är inte lätt att lägga ifrån sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket bra bok som jag varmt rekommenderar.

Annika Mårtensson, 18 augusti 2014

Trevligt skriven och lättläst. Mycket intressant eftersom den även innehåller fakta om hur det var på den tiden för barnmorskorna. Detta är invävt utan att göra boken tråkig på något sätt.
Jag läste ut den på två dagar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej